Dr. Németh József Péter

>
csapatunk
>
Dr. Németh József Péter​

Dr. Németh József Péter

fogorvos

TAPASZTALAT
99%
SIKERES KEZELÉSEK
100%
KOMMUNIKÁCIÓ
98%
EMPÁTIA
99%

2016-ban végeztem fogorvosi tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen, azóta aktívan gyakorlom a szakmámat Székesfehérváron. 

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szájsebészeti osztályán szereztem a dento-alveoláris sebészeti gyakorlatomat. Munkám során különös figyelmet fordítok a páciensek félelmének leküzdésére, és az előzőleg kialakult rossz tapasztalatok javítására. 

Mindezt oldott hangulat kialakításával és nyílt kommunikációval igyekszem elérni. Büszke vagyok arra, hogy egy szakmailag erős csapat tagja lehetek, és ahol a saját tudásomat is bővíthetem. A rendelő falain kívül szívesen kerékpározok, illetve kórusban is éneklek.

FŐBB FOGÁSZATI TERÜLETEK

FOGMEGTARTÓ FOGÁSZATI KEZELÉSEK

Kiemelten kezeljük a prevenció szerepét, hogy még a baj kialakulása előtt felhívjuk a pácienseink figyelmét fogaik épségének megőrzésére.

FOGPÓTLÁSOK

A fogpótlás akkor jön szóba, mikor a meglévő fog már olyannyira rossz állapotba van, hogy a tömés nem elegendő megoldás.

SZÁJSEBÉSZET

Bizonyos sürgős vagy komplex eseteknél, amikor a fogorvosi ellátás már nem elég, speciális, úgynevezett szájsebészeti beavatkozásra van szükség.

Kiváló szakorvosok

Szakképzett, empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások.

Ügyfélszolgálat

Minden kollégánk odafigyel Önre, kérdezzen nyugodtan.

Páciens Elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.