Implantáció

>
Implantáció

Az implantációs beavatkozás nem más, mint a páciens hiányzó fogának vagy akár teljes fogazatának pótlása, egyszóval fogpótlás vagy fogbeültetés mesterséges foggyökerek segítségével. Ez a technológia hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben. Ennek köszönhetően, az implantálás Székesfehérvár szívében találhatófogászati rendelőnkben is a mindennapi rutin részévé vált. Nemcsak funkciójában, hanem esztétikumában is az eredeti fogakhoz hasonló eredményt tudunk az implantációs fogászati kezelések során elérni. Fájdalomtól mentes, bármely életkorban elvégezhető, és korszerű anyagának köszönhetően az implantátum képes beépülni az állcsontba, ezáltal biztosítja a rendkívüli stabilitást. Ezen kívül tovább edzi az állcsontot és az ínyt, így tovább egészségesek maradnak.

Az implantátumok stabilitásának titka abban rejlik, hogy akár csak a természetes fogak gyökerei, ezek a mű gyökerek is az állcsontba kerülnek behelyezésre, nem lógnak ki belőle. Úgy néz ki, mint egy lecsiszolt fogcsonk. Üreges belsejének köszönhetően a seb gyógyulása után bele lehet csavarni, vagy rá lehet helyezni az implantátum felső részét, később pedig erre kerül a híd vagy korona, kialakítva ezzel az új fogat/fogazatot.

Milyen anyagokkal zajlik az implantálás Székesfehérvár legjobb rendelőjében?

Anyagukat tekintve lehetnek fémváz vagy cirkónium alapúak. Az anyag kiválasztása nagyban függ attól, hogy hol helyezkedik el, a fogsorben merre van pontosan az adott pótolni kívánt fog. A fémvázas alapú implantációra titán felépítmény kerül, a cirkónium alapúra pedig cirkónium vázas korona, ami esztétikai szempontból szebb.

Milyen implantációs eljárásokat vállalunk a Várfok Dentálban?

  1. Teljes állcsont rehabilitációt
  2. SGS implantátumok beültetését
  3. Alpha Bio implantátumok beültetését

Garantáljuk, hogy az implantátum és fogpótlás révén megjelenésük teljesen megváltozik majd, visszanyerik eredeti rágóképességüket, ezáltal pedig önbizalmukat is. A lehető legkorszerűbb anyagokkal dolgozunk, hogy gyógyulni kívánó pácienseink minden alkalommal fájdalomtól mentes fogászati eljárásban részesüljenek és elégedetten távozzanak rendelőnkből. Ez a célunk bármely fogászati kezelés esetében, legyen az fogfehérítés, fogszabályozás, gyökérkezelés, stb. Az emberi kapcsolat építésének is alapfeltétele az olyan esztétikus fogsor, melynek tökéletes kialakításánál nem engedhetünk meg kompromisszumokat magunknak.

Implantáció

A fogbeültetés Székesfehérvár lakosainak és magyarországi, de akár külföldi pácienseknek is elérhető a Várfok Dentalban.

Az egész állcsont és ezzel együtt a teljes fogazat rehabilitációját is biztosítani tudjuk a gyógyulni kívánó pácienseink számára.

Kialakítása, anyaga és formája is mind a legújabb kutatások eredményeként született meg, és a legkülönfélébb pótlások készíthetők el vele.

Az ár első sorban a panoráma röntgen és a 3D-s CT felvétel kiértékelésének eredményein múlik.