FOGBEÜLTETÉS

>
IMPLANTÁCIÓ
>
FOGBEÜLTETÉS

A fogbeültetésről

A fogbeültetés Székesfehérvár lakosainak és magyarországi, de akár külföldi pácienseknek is elérhető a Várfok Dentalban. Első lépésként várjuk Önt a székesfehérvári Várfok Dentálba egy implantációs konzultációra. Ennek részeként készítünk egy panoráma röntgent, illetve elvégzünk egy teljesen fájdalommentes szájüregi vizsgálatot is.

A konzultáció során kiértékeljük a röntgenképet és megbeszéljük a pácienssel az igényeit. Fogorvosaink minden esetben tájékoztatják a pácienseket a művi foggyökér beültetésének pontos lépéseiről, az egyes implantátumok előnyeiről, a kezelés teljes időtartamáról. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden kérdést megválaszoljunk és minden bizonytalanságot eloszlassunk az eljárást illetően.

Hogyan zajlik a fogbeültetés Székesfehérvár legjobb rendelőjében?

Amennyiben a fogak és a fogíny állapota is megfelelő, készítünk egy 3D CT felvételt annak érdekében, hogy pontosan le tudjuk térképezni a csontok és a fogak helyzetét, mennyiségét.

Amennyiben a kelleténél kevesebb csontállomány található a leendő beültetés helyén, csontpótlást alkalmazunk a sikeres implantáció érdekében. Ezután implantológus szakemberünk megtervezi a fogbeültetést, így a páciens még a beavatkozás előtt konkrét képet kap az eljárás menetéről.

A beavatkozás során az implantátumokat steril, a legmagasabb higiéniai szempontoknak is megfelelő műtőben és helyi érzéstelenítő használatával ültetjük be az állcsontba, ezzel egyidejűleg pedig lézeres fertőtlenítő kezelést is biztosítunk annak érdekében, hogy megakadályozzuk a baktériumok elterjedését a sebben. A műtéti sebet végül lezárjuk,majd egy röntgenkép segítségével ellenőrizzük az implantátumok helyzetét.

Mennyi ideig tart a fogászati implantátum teljes beépülése az állcsontba?

A fogászati implantátumok teljes becsontosodásához (hogy hosszú távon is terhelhető legyen) 3 – 6 hónap szükséges. Az esztétikus fogkorona felhelyezése csak ezután következik.

Addig azonban, ideiglenesen rögzített fogpótlást kap a páciens, aminek terhelhetősége korlátozott ugyan, esztétikai fogászat szempontjainak kiválóan megfelel. Végleges korona vagy híd csak nagyon speciális esetben készül el rögtön az implantátum behelyezése után. Az ideiglenes fogpótlás Székesfehérvár legjobb fogtechnikusainak keze munkája, mert a Várfok Dental ebben is a legmagasabb minőségre törekszik.

Hívjon minket időpontért! +36 30 700 8469

Bejelentkezés szükséges!

Kiváló szakorvosok

Szakképzett, empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások.

Ügyfélszolgálat

Minden kollégánk odafigyel Önre, kérdezzen nyugodtan.

Páciens Elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.