FOGFEHÉRÍTÉS

>
FOGFEHÉRíTÉS

Mikor van szükség fogfehérítésre?

Ha elszíneződtek vagy foltossá váltak a fogak, vagy ha egyszerűen nem elégedett a fogai színével, akkor javasoljuk a fogfehérítést mint lehetőséget, hogy szebbé tegyük mosolyát. Székesfehérvári Várfok Dentalban egyaránt van lehetőség rendelői és otthoni fogfehérítésre is.

Mitől színeződhet el a fog?

  • Leggyakrabban az elfogyasztott ételek és italok okoznak elszíneződést (kávé, tea, cukros üdítők), amelyek a fogzománc alá kerülnek, és innen nem lehet fogmosással eltávolítani.
  • Ha a fogzománc a túl erős fogmosástól elkopik, vagy a genetikai adottságokból adódóan nem túl fehérek a fogak.
  • Dohányzás is okozhat elszíneződést.
  • Elszíneződött fogtömésből is kiindulhat.
  • Gyökérkezelést követően az elhalt fog is elszíneződhet. 

Rendelői fogfehérítés

A fogfehérítést magasan képzett fogorvosaink végzik, így nemcsak az általuk használt anyag és a kezelés folyamata, ami biztonságos, de a végeredmény is garantált.

A professzionalitás mellett megbízhatóságot és a gyorsaságot érdemes kiemelni, ugyanis akár már egy kezelés után észrevehető a különbség.

A fogfehérítő kezelés alkalmával a fogfelszínre helyezett speciális hidrogén-peroxidot vagy más hatóanyagot (pl. karbamid-peroxidot) tartalmazó gélt aktiváljuk a fogfehérítő lámpa hideg fényével. A kezelés előtt megfelelő védelmet biztosító izoláció kerül fel az ínyre és az arcra a lágyrészek védelme érdekében. A kezelés átlagosan hetven percet vesz igénybe. A kezelés során mindvégig egy, az erre a célra kialakított eszközre, az úgynevezett szájterpeszre kell ráharapni. Ez idő alatt kényelmesen fekvő, vagy félig ülő helyzetben kell egy helyben tartózkodni, lehetőleg mozdulatlanul.

A részletes használatot, valamint hogy ajánlott-e az Ön részére az első konzultáció során átbeszélheti a dentálhigiénikusainkkal vagy fogorvosainkkal.

Otthoni fogfehérítés

Az otthoni fogfehérítés sokak számára sokkal kényelmesebb, éppen ezért kezd divattá válni.

Foglenyomatot veszünk, ez alapján készül el a szilikon sín. A sín használata a páciensre van bízva, tehát otthon bármikor előveheti, nem kell időponthoz igazodni. 

A részletes használatot,  és hogy mennyi színárnyalatot változhat a fogszín, valamint ajánlott-e az Ön részére az első konzultáció során átbeszélhet a dentálhigiénikusainkkal vagy fogorvosainkkal.

Hívjon minket időpontért! +36 30 700 8469

Bejelentkezés szükséges!

Kiváló szakorvosok

Szakképzett, empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások.

Ügyfélszolgálat

Minden kollégánk odafigyel Önre, kérdezzen nyugodtan.

Páciens Elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.