Jelentkezzen be hozzánk!

+36 30 700 8469

Esztétikus Fogtömések

A modern, biztonságos és esztétikus tömőanyagok gyártói megnyerték a harcot a higanytartalma miatt egészségre káros és több országban már be is tiltott amalgám tömésekkel szemben. A fogtömés Székesfehérvár belvárosában található fogászati rendelőnkben is ezekkel a korszerű anyagokkal történik.

Fogtömések

A konkrét anyag kiválasztásával kapcsolatban fogorvosaink minden esetben konzultálnak a pácienssel, és együtt hozzuk meg a döntést. Ezek a tömőanyagok színben és keménységben is abszolút megegyeznek a valódi fogakkal. Mivel tartósak és szépek, garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel.

Miért válasszak esztétikus fogtömést?

Fényre kötnek, rendkívül stabilak, strapabíróak és nem szabadulnak fel belőlük egészségre káros anyagok. Emellett jobban zárnak és a tömés elkészülte után kisebb az utófájdalom is. Egyszerű használatuknak köszönhetően, a fehérvári fogászati rendelőben is el tudjuk készíteni, nem kell fogtechnikushoz fordulni. Tökéletesen visszaadja a fog hiányzó részét, így az esztétikai fogászat kritériumainak megfelelően kifogástalan formát alakíthatunk ki vele. Alkalmazhatók letört fogak pótlásánál és tömések elkészítésénél is.

Mi az esztétikus fogtömés kezelés menete?

Fogtömést viszont csak kisebb és közepes szuvasodásnál használhatunk. A tömés elkészítésnél előbb helyi érzéstelenítéssel eltávolítjuk a szuvas fogállományt, majd előkészítjük az üreg falat a töltőanyag behelyezéséhez. Ezt követően behelyezzük az előzetes konzultáció alatt kiválasztott tömőanyagot az előkészített fogba, majd speciális lámpával megszilárdítjuk azt. Ha megszilárdult, elsimítjuk és polírozzuk a tömés felszínét míg a végeredmény tökéletessé nem válik. Korszerű összetételüknek köszönhetően a tömések azonnal használhatók, terhelhetők.

Az esztétikus fogtömések előnyei:

  • 8-12 éves élettartam (helyes és rendszeres szájhigiéniai mellett).
  • Pontosan illeszkednek az eredeti foghoz.
  • Segítségével megmenthető a megmaradt fogrész abban az esetben is, ha korona készítése még nem indokolt, de az esztétikus tömés már nem alkalmazható.
  • Biztonságos alternatíva a régi nagy amalgám tömések cseréjére.
  • Megfelelően képes rögzíteni a hidakat is.
  • Az anyag színének kiválasztásánál úgy nevezett fogszínkulcsot használunk. Ez alapján meghatározzuk a fog aktuális színét, és ennek megfelelően több színből keverjük ki a töltőanyagot. Ennek az eljárásnak köszönhetően a tömőanyagot a kezelt foghoz leginkább hasonlító színnel ruházhatják fel, így válik végeredményben láthatatlanná.

Kezelések

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00
Szombat: Bejelentkezés alapján

Hívjon minket időpontért! +36 30 700 8469

vagy

Rólunk mondták

Elégedett pácienseink véleménye a fogorvosokról, fogászati kezeléseinkről.

Kiváló
76 vélemény alapján
Helga Ferwágner
Helga Ferwágner
2023-08-29
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Kedves, magas szakértelemmel bíró személyzet, kellemes, tiszta környezet.Nálam abszolút 5*-os eredményt értek el bő 1 év kitartó munkájával. Azt sajnálom, hogy nem hamarabb szántam rá magam a fogszabályzásra.
József Horváth
József Horváth
2023-07-19
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagyon kedvesek, segítőkészek, át lehet beszélni mindent. Én személy szerint rettegéssel mentem fogorvoshoz, mert muszáj volt, segítettek lelazulni, beszélgettek velem kicsit, utánna simán 5 perc alatt vették ki mind a 2 bölcsesség fogamat. Kontrollra kapott időpontomon is minden gördülékenyen ment. Időpontot kicsit nehezebb szerezni, és az árát is megkérik, de mindenki aki fél egy kicsit is a fogorvostól és tárcája megengedi az jöjjön el és adja meg az esélyt nekik. Mostantól csak ide járok.
Gergely Mohos
Gergely Mohos
2023-07-10
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Kedvesek, mosolygósak és a legjobbak a szakmában!!!Ajkáról járok, de megéri az utazás, mert maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal! Ezúton is köszönöm Nekik❤️
Klaudia Nagy
Klaudia Nagy
2023-06-09
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagyon kedvesek és megbízhatóak, és mellette pedig precíz munka!☺️

Amit nálunk tapasztalni fog

Székesfehérvári fogászati rendelőnk fogmegtartó kezeléseinek, fogpótló beavatkozásainak, szájsebészeti és implantációs, valamint fogszabályozó kezeléseinek árát egyaránt a minőség-ár megfelelő értékaránya jellemzi. Nagy figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagaink minőségére, hogy valóban tartós megoldást nyújtsunk minden egyes páciensünk számára.

Kiváló szakorvosok

Tapasztalt, szakképzett és empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások, barátságos környezetben.

Fájdalommentes kezelés

A korszerű eszközeinknek és a modern technológiának köszönhetően.

Gyors időpontfoglalás

Weboldalunkon könnyen és gyorsan tud hozzánk időpontot foglalni.

Páciens elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.

Időpontfoglalás

Kérjen időpontot telefonon, vagy az űrlapon keresztül.

Minden kollégánk odafigyel Önre, tegye fel kérdését nyugodtan.

Közösségi oldalaink:

Jelentkezzen be hozzánk!

Töltse ki az űrlapot, kattintson a bejelentkezés gombra és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.