Jelentkezzen be hozzánk!

+36 30 700 8469

Rögzített pótlások

Az eljárás nemcsak költségtakarékos és tartós végeredményt nyújt, hanem szilárd és jól terhelhető, rögzített, azaz fix megoldást is. Tartóssága és ára miatt nagyon kedvelt pácienseink körében népszerű.

Fogpótlás Székesfehérvár szívében, mi zajlik az eljárás alatt?

koronát fogtechnikus kollégánk készíti el az eredeti fogról vett minta alapján, majd a fog megfelelő mértékű csiszolása után kerül rögzítésre a fog teljes felszínén. Abban az esetben, ha az már töméssel nem állítható helyre. Ilyen lehet a túlzottan nagymértékű kopás, fogszuvasodás miatti károsodás, letört fog, vagy akár egy gyökérkezelt fog törékenysége. A híd, több fog pótlására alkalmas megoldás, mely szó szerint áthidalja az eredeti foghiányt, mivel a fogászati hidat a koronák tartják a hiányzó fog két határán.

Milyen lépései vannak a fogpótló kezelésnek?

Kicsit bővebben az eljárásról, fogpótlás Székesfehérvár belvárosában található fogászati rendelőnkben.

  1. Állapotfelmérés után a kezelési tervet részletesen átbeszéljük a pácienssel.
  2. A fogakat érzéstelenítés után sima felületűre alakítjuk, fúróval csiszoljuk a fog palástját és rágófelszínét, melyre ragasztással kerül a korona.
  3. A lecsiszolt fogak védelmére ideiglenes koronát készítünk.
  4. A koronát vagy hidat a fogtechnikus több fázisban készíti el, a rendelőben pedig többszöri próba után ragasztjuk fel a végső helyére, miután teljesen meggyőződtünk arról, hogy megfelelően illeszkedik és teljes komfort érzetet biztosít.
  5. Először a korona, vagy híd alapot próbáljuk fel, majd a több rétegben felrakott kerámiát, mely ekkor még matt felületű. A többszöri próba alkalmával pontosan kiderül, hogy mi az, amin még célszerű változtatni, mind a formát, az illeszkedést és a színt illetően az esztétikai fogászat kritériumai alapján.

Mikor nem alkalmazható rögzített fogpótlás?

Azokban az esetekben nem alkalmazható a rögzített pótlás, amikor a fog nagy mértékben mozog, vagy gyulladt, esetleg nincs jól gyökérkezelve, vagy ha sok hiányzik a koronai részből.

Mikor nem alkalmazható rögzített fogpótlás?

Mint korábban írtuk, a kezelés érzéstelenítéssel jár, így igyekszünk fájdalommentesen tartós megoldást nyújtani pácienseink számára, minimális fogveszteséggel, ugyanakkor természetes és egyben esztétikus külsőt adva fogazatuknak. Erre törekszünk, mi is itt a székesfehérvári Várfok Dental fogászati rendelőben.

Kezelések

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00
Szombat: Bejelentkezés alapján

Hívjon minket időpontért! +36 30 700 8469

vagy

Rólunk mondták

Elégedett pácienseink véleménye a fogorvosokról, fogászati kezeléseinkről.

Kiváló
76 vélemény alapján
Helga Ferwágner
Helga Ferwágner
2023-08-29
Kedves, magas szakértelemmel bíró személyzet, kellemes, tiszta környezet.Nálam abszolút 5*-os eredményt értek el bő 1 év kitartó munkájával. Azt sajnálom, hogy nem hamarabb szántam rá magam a fogszabályzásra.
József Horváth
József Horváth
2023-07-19
Nagyon kedvesek, segítőkészek, át lehet beszélni mindent. Én személy szerint rettegéssel mentem fogorvoshoz, mert muszáj volt, segítettek lelazulni, beszélgettek velem kicsit, utánna simán 5 perc alatt vették ki mind a 2 bölcsesség fogamat. Kontrollra kapott időpontomon is minden gördülékenyen ment. Időpontot kicsit nehezebb szerezni, és az árát is megkérik, de mindenki aki fél egy kicsit is a fogorvostól és tárcája megengedi az jöjjön el és adja meg az esélyt nekik. Mostantól csak ide járok.
Gergely Mohos
Gergely Mohos
2023-07-10
Kedvesek, mosolygósak és a legjobbak a szakmában!!!Ajkáról járok, de megéri az utazás, mert maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal! Ezúton is köszönöm Nekik❤️
Klaudia Nagy
Klaudia Nagy
2023-06-09
Nagyon kedvesek és megbízhatóak, és mellette pedig precíz munka!☺️

Amit nálunk tapasztalni fog

Székesfehérvári fogászati rendelőnk fogmegtartó kezeléseinek, fogpótló beavatkozásainak, szájsebészeti és implantációs, valamint fogszabályozó kezeléseinek árát egyaránt a minőség-ár megfelelő értékaránya jellemzi. Nagy figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagaink minőségére, hogy valóban tartós megoldást nyújtsunk minden egyes páciensünk számára.

Kiváló szakorvosok

Tapasztalt, szakképzett és empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások, barátságos környezetben.

Fájdalommentes kezelés

A korszerű eszközeinknek és a modern technológiának köszönhetően.

Gyors időpontfoglalás

Weboldalunkon könnyen és gyorsan tud hozzánk időpontot foglalni.

Páciens elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.

Időpontfoglalás

Kérjen időpontot telefonon, vagy az űrlapon keresztül.

Minden kollégánk odafigyel Önre, tegye fel kérdését nyugodtan.

Közösségi oldalaink:

Jelentkezzen be hozzánk!

Töltse ki az űrlapot, kattintson a bejelentkezés gombra és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.