MENNYIBE KERÜL A FOGBEÜLTETÉS?

>
IMPLANTÁTUM
>
IMPLANTÁTUM ÁRAK

Implantátumok árai

A fogbeültetésekkel kapcsolatban elmondható, hogy ára mindig eltérő (ez igaz más fogászati kezelések esetében is, legyen az gyökérkezelés, fogfehérítés, vagy egyéb), hiszen pácienseink más és más jellegű és komplexitású problémával érkezik fehérvári rendelőnkbe.

Az ár első sorban a panoráma röntgen és a 3D-s CT felvétel kiértékelésének eredményein múlik. Szakorvosunk ugyanis ez alapján dönti el, hogy milyen és hány implantátumot, melyik eljárási módszert alkalmazza az Ön esetében.

Az ár további meghatározó tényezője az is, hogy a mielőtt a fogbeültetés Székesfehérvár legjobb szakemberei által megtörténik, szükség lesz-e további fogak eltávolítására, csontpótlásra, esetleg arcüregemelésre.

Az implantációs beültetésekről általánosan elmondható, hogy összköltsége az alábbi fő összetevőkből áll:

  1. Konzultáció
  2. Műtéti előkészítés
  3. Implantátum mennyisége és anyaga
  4. Felépítőfej mennyisége és anyaga
  5. Korona vagy híd mennyisége és anyaga

Pácienseink számára egy pontos, konzultáció alatt közösen kialakított és részletes kezelési terv, valamint árajánlat készül. Mint a kezelés pontos menetét, úgy a költségeket (és az esetlegesen felmerülő plusz költségeket) pontosan megbeszélünk a hozzánk látogató gyógyulni kívánó vendégeinkkel még mielőtt belefognánk a kezelésbe.

Ezáltal biztos lehet benne, hogy nálunk a székesfehérvári Várfok Dentálban nem várnak Önre rejtett költségek, és mindig fájdalomtól mentes, biztonságos és a lehető legkiválóbb eredményt kapja majd. A Várfok Dental fogászat ár Székesfehérvár fogbeültetési árai közül a legjobb.

Hívjon minket időpontért! +36 30 700 8469

Bejelentkezés szükséges!

Kiváló szakorvosok

Szakképzett, empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások.

Ügyfélszolgálat

Minden kollégánk odafigyel Önre, kérdezzen nyugodtan.

Páciens Elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.