Jelentkezzen be hozzánk!

+36 30 700 8469

Mennyibe kerül a fogbeültetés?

fogbeültetésekkel kapcsolatban elmondható, hogy ára mindig eltérő (ez igaz más fogászati kezelések esetében is, legyen az gyökérkezelés, fogfehérítés, vagy egyéb), hiszen pácienseink más és más jellegű és komplexitású problémával érkezik fehérvári rendelőnkbe.

Implantátumok árai

fogbeültetésekkel kapcsolatban elmondható, hogy ára mindig eltérő (ez igaz más fogászati kezelések esetében is, legyen az gyökérkezelés, fogfehérítés, vagy egyéb), hiszen pácienseink más és más jellegű és komplexitású problémával érkezik fehérvári rendelőnkbe.

Az ár első sorban a panoráma röntgen és a 3D-s CT felvétel kiértékelésének eredményein múlik. Szakorvosunk ugyanis ez alapján dönti el, hogy milyen és hány implantátumotmelyik eljárási módszert alkalmazza az Ön esetében.

Az ár további meghatározó tényezője az is, hogy a mielőtt a fogbeültetés Székesfehérvár legjobb szakemberei által megtörténik, szükség lesz-e további fogak eltávolítására, csontpótlásra, esetleg arcüregemelésre.

Az implantációs beültetésekről általánosan elmondható, hogy összköltsége az alábbi fő összetevőkből áll:

  1. Konzultáció
  2. Műtéti előkészítés
  3. Implantátum mennyisége és anyaga
  4. Felépítőfej mennyisége és anyaga
  5. Korona vagy híd mennyisége és anyaga

Pácienseink számára egy pontos, konzultáció alatt közösen kialakított és részletes kezelési terv, valamint árajánlat készül. Mint a kezelés pontos menetét, úgy a költségeket (és az esetlegesen felmerülő plusz költségeket) pontosan megbeszélünk a hozzánk látogató gyógyulni kívánó vendégeinkkel még mielőtt belefognánk a kezelésbe.

Ezáltal biztos lehet benne, hogy nálunk a székesfehérvári Várfok Dentálban nem várnak Önre rejtett költségek, és mindig fájdalomtól mentes, biztonságos és a lehető legkiválóbb eredményt kapja majd. A Várfok Dental fogászat ár Székesfehérvár fogbeültetési árai közül a legjobb.

Kezelések

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00
Szombat: Bejelentkezés alapján

Hívjon minket időpontért! +36 30 700 8469

vagy

Rólunk mondták

Elégedett pácienseink véleménye a fogorvosokról, fogászati kezeléseinkről.

Kiváló
76 vélemény alapján
Helga Ferwágner
Helga Ferwágner
2023-08-29
Kedves, magas szakértelemmel bíró személyzet, kellemes, tiszta környezet.Nálam abszolút 5*-os eredményt értek el bő 1 év kitartó munkájával. Azt sajnálom, hogy nem hamarabb szántam rá magam a fogszabályzásra.
József Horváth
József Horváth
2023-07-19
Nagyon kedvesek, segítőkészek, át lehet beszélni mindent. Én személy szerint rettegéssel mentem fogorvoshoz, mert muszáj volt, segítettek lelazulni, beszélgettek velem kicsit, utánna simán 5 perc alatt vették ki mind a 2 bölcsesség fogamat. Kontrollra kapott időpontomon is minden gördülékenyen ment. Időpontot kicsit nehezebb szerezni, és az árát is megkérik, de mindenki aki fél egy kicsit is a fogorvostól és tárcája megengedi az jöjjön el és adja meg az esélyt nekik. Mostantól csak ide járok.
Gergely Mohos
Gergely Mohos
2023-07-10
Kedvesek, mosolygósak és a legjobbak a szakmában!!!Ajkáról járok, de megéri az utazás, mert maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal! Ezúton is köszönöm Nekik❤️
Klaudia Nagy
Klaudia Nagy
2023-06-09
Nagyon kedvesek és megbízhatóak, és mellette pedig precíz munka!☺️

Amit nálunk tapasztalni fog

Székesfehérvári fogászati rendelőnk fogmegtartó kezeléseinek, fogpótló beavatkozásainak, szájsebészeti és implantációs, valamint fogszabályozó kezeléseinek árát egyaránt a minőség-ár megfelelő értékaránya jellemzi. Nagy figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagaink minőségére, hogy valóban tartós megoldást nyújtsunk minden egyes páciensünk számára.

Kiváló szakorvosok

Tapasztalt, szakképzett és empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások, barátságos környezetben.

Fájdalommentes kezelés

A korszerű eszközeinknek és a modern technológiának köszönhetően.

Gyors időpontfoglalás

Weboldalunkon könnyen és gyorsan tud hozzánk időpontot foglalni.

Páciens elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.

Időpontfoglalás

Kérjen időpontot telefonon, vagy az űrlapon keresztül.

Minden kollégánk odafigyel Önre, tegye fel kérdését nyugodtan.

Közösségi oldalaink:

Jelentkezzen be hozzánk!

Töltse ki az űrlapot, kattintson a bejelentkezés gombra és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.