Fogpótlások

>
Fogpótlások

Fogaink épségére és szépségére mindenképpen célszerű odafigyelni hosszú távon. Az esztétikum minden esetben nagyon fontos, de az esztétikai fogászat szerint is mindinkább lényegesebb megemlíteni, hogy fogaink elvesztése a rágófunkciókat is befolyásolja. Ez pedig a mindennapi komfort érzetünket nagy mértékben csökkenti. Nem elhanyagolható a fogak szerepe a beszédképzésben sem, a hiányos fogazat ugyanis megváltoztatja a hangok kiejtését, ezzel is növelve a hiányos fogazat okozta kellemetlenségeket.

A fogpótlás akkor jön szóba, mikor a meglévő fog már olyannyira rossz állapotba van, hogy a tömés nem elegendő megoldás. Ebben az esetben a fog egy részét, vagy a teljes fogat pótolni kell. A modern fogorvoslás lehetővé teszi az elvesztett, kihullott, vagy kötelezően kihúzott fogak hosszú távon is tartós pótlását, mellyel újra kényelmesebb számunkra a rágás, és élvezetesebb az étkezés.

Mi itt a székesfehérvári Várfok Dentálban arra törekszünk, hogy mind funkcionálisan, mind esztétikailag tökéletesen helyreállítsuk pácienseink fogazatát. Ehhez korszerű eszközöket használunk és folyamatosan képezzük magunkat az új módszerekkel és alapanyagokkal kapcsolatban. Így kiváló munkát tudunk végezni és természetesen a fogpótlás Székesfehérvár szívében található rendelőnkben is elérhető. A várfok Dental klinikán dolgozó szájsebészet Székesfehérvár és környékén bárkit szívesen lát, ha fogpótlásról van szó.

  • Számos fogpótlási lehetőséget különböztetünk meg:
  • Rögzített fogpótlások
  • Esztétikus fém kerámia, teljes kerámia és cirkón koronát
  • Kivehető fogpótlás
  • Implantációs fogpótlások

Fogpótlások

Az eljárás nemcsak költségtakarékos és tartós végeredményt nyújt, hanem szilárd és jól terhelhető, rögzített, azaz fix megoldást is. Tartóssága és ára miatt nagyon kedvelt pácienseink körében népszerű.

A fogkorona olyan professzionális fogászati szolgáltatást nyújt a fehérvári fogászati rendelő pácienseinek, mely kétségtelenül természetes mosolyt kölcsönöz.

Bizonyára már sokszor hallotta az implantációs fogpótlás kifejezést. az implantációs fogpótlás Székesfehérvár belvárosában, azaz nálunk is elérhető szolgáltatás.

Két fajtáját különböztethetjük meg a kivehető fogpótlásnak, vagy más néven kivehető fogsornak, melyet a hétköznapokban egyszerűen csak protézisnek hívunk.