Jelentkezzen be hozzánk!

+36 30 700 8469

Szájhigiénés tanácsadás

Székesfehérvári rendelőnkben tanácsadásaink során bemutatjuk azokat az otthon is elsajátítható szájápolási gyakorlatokat és eszközöket, amelyekkel hosszútávon megóvhatjuk szájüregünket és fogainkat a nem várt problémáktól, mint a fogszuvasodás, elszineződés, rossz lehet, ínygyulladás. Az előbb felsoroltak mind egészség szempontból, mind esztétikai szempontból nagymértékben csökkenthetik életminőségünket.

Mit tartalmaz a szájhigiénés tanácsadás?
A fehérvári Várfok Dentál és az itt dolgozó dental higiénikus, fogászati higiénikus egyik fő célkitűzése a prevenció minél szélesebb körben való megismertetése a hozzánk érkező pácienseknél, így a fogmosás helyes technikájától, az íny és szájüreg megfelelő tisztán tartásáig egyaránt szakszerű felvilágosítást nyújtunk. Ezen felül kitérünk a megfelelő szájápolási eszközök használatára, arra, hogy mikor és mit érdemes használni. A szájüreg állapotától és sajátosságaitól függően segítünk kiválasztani a megfelelő szájápolási termékeket.

Mikor érdemes elmenni fogászati higiénikus tanácsadásra?
A helyes technika elsajátítását már kisgyermekkortól érdemes elkezdeni, így orvosaink a felnőtt látogatók mellett a gyermekeket is várják gyermekbarát tanácsadásra, hogy az egész család hosszú ideig élvezhesse a fájdalom és kellemetlenségek nélküli, egészséges és ragyogó mosolyt. Gyerekek esetében kiemelten fontosnak tartjuk, hogy már akkor megismerkedjenek a gyerekek a fogorvosi rendelő hangulatával, amikor még nincs probléma a fogaikkal.

Milyen gyakran érdemes elmenni szájhigiénés tanácsadásra?
Szájhigiéniás tanácsadáson és/vagy kezelésen való részvételt évente legalább kétszer javasoljuk, már meglévő panasz esetén a szakorvossal való első konzultáció határozza meg ennek gyakoriságát.

Kezelések

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 08:00-20:00
Szombat: Bejelentkezés alapján

Hívjon minket időpontért! +36 30 700 8469

vagy

Rólunk mondták

Elégedett pácienseink véleménye a fogorvosokról, fogászati kezeléseinkről.

Kiváló
76 vélemény alapján
Helga Ferwágner
Helga Ferwágner
2023-08-29
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Kedves, magas szakértelemmel bíró személyzet, kellemes, tiszta környezet.Nálam abszolút 5*-os eredményt értek el bő 1 év kitartó munkájával. Azt sajnálom, hogy nem hamarabb szántam rá magam a fogszabályzásra.
József Horváth
József Horváth
2023-07-19
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagyon kedvesek, segítőkészek, át lehet beszélni mindent. Én személy szerint rettegéssel mentem fogorvoshoz, mert muszáj volt, segítettek lelazulni, beszélgettek velem kicsit, utánna simán 5 perc alatt vették ki mind a 2 bölcsesség fogamat. Kontrollra kapott időpontomon is minden gördülékenyen ment. Időpontot kicsit nehezebb szerezni, és az árát is megkérik, de mindenki aki fél egy kicsit is a fogorvostól és tárcája megengedi az jöjjön el és adja meg az esélyt nekik. Mostantól csak ide járok.
Gergely Mohos
Gergely Mohos
2023-07-10
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Kedvesek, mosolygósak és a legjobbak a szakmában!!!Ajkáról járok, de megéri az utazás, mert maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal! Ezúton is köszönöm Nekik❤️
Klaudia Nagy
Klaudia Nagy
2023-06-09
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagyon kedvesek és megbízhatóak, és mellette pedig precíz munka!☺️

Amit nálunk tapasztalni fog

Székesfehérvári fogászati rendelőnk fogmegtartó kezeléseinek, fogpótló beavatkozásainak, szájsebészeti és implantációs, valamint fogszabályozó kezeléseinek árát egyaránt a minőség-ár megfelelő értékaránya jellemzi. Nagy figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagaink minőségére, hogy valóban tartós megoldást nyújtsunk minden egyes páciensünk számára.

Kiváló szakorvosok

Tapasztalt, szakképzett és empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások, barátságos környezetben.

Fájdalommentes kezelés

A korszerű eszközeinknek és a modern technológiának köszönhetően.

Gyors időpontfoglalás

Weboldalunkon könnyen és gyorsan tud hozzánk időpontot foglalni.

Páciens elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.

Időpontfoglalás

Kérjen időpontot telefonon, vagy az űrlapon keresztül.

Minden kollégánk odafigyel Önre, tegye fel kérdését nyugodtan.

Közösségi oldalaink:

Jelentkezzen be hozzánk!

Töltse ki az űrlapot, kattintson a bejelentkezés gombra és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.