Fogpótlás Székesfehérvár

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Fogaink épségére és szépségére mindenképpen célszerű odafigyelni hosszú távon. Az esztétikum minden esetben nagyon fontos, de az esztétikai fogászat szerint is mindinkább lényegesebb megemlíteni, hogy fogaink elvesztése a rágófunkciókat is befolyásolja. Ez pedig a mindennapi komfort érzetünket nagy mértékben csökkenti. Nem elhanyagolható a fogak szerepe a beszédképzésben sem, a hiányos fogazat ugyanis megváltoztatja a hangok kiejtését, ezzel is növelve a hiányos fogazat okozta kellemetlenségeket.

A fogpótlás akkor jön szóba, mikor a meglévő fog már olyannyira rossz állapotba van, hogy a tömés nem elegendő megoldás. Ebben az esetben a fog egy részét, vagy a teljes fogat pótolni kell. A modern fogorvoslás lehetővé teszi az elvesztett, kihullott, vagy kötelezően kihúzott fogak hosszú távon is tartós pótlását, mellyel újra kényelmesebb számunkra a rágás, és élvezetesebb az étkezés.

Mi itt a székesfehérvári Várfok Dentálban arra törekszünk, hogy mind funkcionálisan, mind esztétikailag tökéletesen helyreállítsuk pácienseink fogazatát. Ehhez korszerű eszközöket használunk és folyamatosan képezzük magunkat az új módszerekkel és alapanyagokkal kapcsolatban. Így kiváló munkát tudunk végezni és természetesen a fogpótlás Székesfehérvár szívében található rendelőnkben is elérhető. A várfok Dental klinikán dolgozó szájsebészet Székesfehérvár és környékén bárkit szívesen lát, ha fogpótlásról van szó.

Számos fogpótlási lehetőséget különböztetünk meg:
  • Rögzített fogpótlások
  • Esztétikus fém kerámia, teljes kerámia és cirkón koronát
  • Kivehető fogpótlás
  • Implantációs fogpótlások

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.