Szájsebészet Székesfehérvár

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Bizonyos sürgős vagy komplex eseteknél, amikor a fogorvosi ellátás már nem elég, speciális, úgynevezett szájsebészeti beavatkozásra van szükség. Ilyen eset lehet a bölcsességfog eltávolítás (ha az valamilyen oknál fogva nem képes áttörni az ínyen), az ínyszél alá tört fog, vagy szuvasodás okozta fognyak roncsolódása, fogmeder gyulladása.

Adott esetben szükséges lehet a fog műtéti eltávolítása, melynek helyére implantátum helyezhető. Ez is szájsebészeti beavatkozás, mely után nem kivehető, hanem fix híd, vagy korona kerül az implantátumokra.

A Várfok Dentálban ezen beavatkozások is teljes biztonsággal zajlanak, hiszen ezeket természetesen külön erre szakosodott orvos, szájsebész végzi el. Mivel a beavatkozások a fogakon túl érintheti az egész arcüreget vagy az állkapcsot is, mára már 2 fő területre oszthatók: szájsebészet, illetve arc- és állcsontsebészet.

Székesfehérvári fogászati rendelőnkben teljeskörű szolgáltatásainkkal biztosítjuk gyógyulni kívánó pácienseink számára a biztonságos és minden esetben helyi érzéstelenítéssel történő, fájdalommentes beavatkozásokat.

Szájsebészet Székesfehérvár és fogpótlás Székesfehérvár

Szájsebészeti és fogpótló kezeléseink a teljesség igénye nélkül

  • bölcsességfog eltávolítás
  • betört fogak, gyökerek eltávolítása
  • fogmeder gyulladás kezelése
  • foggyökér körüli tályog, cysta műtéti kezelése
  • fogágy gyulladás műtéti kezelése
  • implantátum behelyezése rögzített fogpótlás során
  • esztétikai fogászat egyes eseteiben

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.