Dr. Kolarovszki Béla

>
csapatunk
>
Dr. Kolarovszki Béla​

Dr. Kolarovszki Béla

fogorvos, szájsebész szakorvos
PTE fogászati és Szájsebészeti klinika
oktató tanára

TAPASZTALAT
99%
SIKERES KEZELÉSEK
100%
KOMMUNIKÁCIÓ
98%
EMPÁTIA
99%

Rendkívül vidám és megnyugtató természetű embernek tartom magam, ami ebben a szakmában talán nem is hátrány. A szájsebészeti kezelések vagy beavatkozások nap mint nap kihívások elé állítanak, de nem ismerem a lehetetlent. Eddigi pályafutásom során dolgoztam szájsebészeti járóbeteg szakambulancián, fekvőbeteg osztályon, továbbá magánrendelés keretén belül. 2014-től aktívan részt veszek a német és magyar nyelvű fogorvostanhallgatók oktatásában is. Nem mellesleg pedig gastrobolond vagyok, mert ugye a fogak és az evés között komoly a kapcsolat.

Szeretném, ha a szájsebészet Székesfehérvár fogalom kapcsán én, és a Várfok Dental jusson a páciensek eszébe Székesfehérváron és környékén.

FŐBB FOGÁSZATI TERÜLETEK

SZÁJSEBÉSZET

Bizonyos sürgős vagy komplex eseteknél, amikor a fogorvosi ellátás már nem elég, speciális, úgynevezett szájsebészeti beavatkozásra van szükség.

BÖLCSESSÉGFOG ELTÁVOLÍTÁS

A bölcsességfogat gyakran az egészséges fogazatú páciensek esetében is érdemes eltávolítani a későbbi panaszok elkerülése érdekében.

TÁLYOG, CYSTA

Tályognak nevezzük a szövetekben található gennyes gócokat. Kialakulhatnak elhalt idegekkel rendelkező vagy gyökérkezelt fogak gyulladásánál.

Kiváló szakorvosok

Szakképzett, empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások.

Ügyfélszolgálat

Minden kollégánk odafigyel Önre, kérdezzen nyugodtan.

Páciens Elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.