Dr. Csulak Fruzsina

>
csapatunk
>
dr. csulak fruzsina

Dr. Csulak Fruzsina

fogorvos, fogszabályozó szakorvos, rendelő tulajdonos és rendelő vezető

TAPASZTALAT
99%
SIKERES KEZELÉSEK
100%
KOMMUNIKÁCIÓ
98%
EMPÁTIA
99%

Dr Csulak Fruzsina vagyok. 2009-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetemen fogorvosként, amit később jogi diplomával is kiegészítettem. Már az egyetemi évek alatt világossá vált számomra, hogy a diploma megszerzése után a fogszabályozás lesz a fõ szakirányom. 2009-ben Tudományos Diákköri Konferencián vettem részt fogszabályozás témakörben, dolgozatommal illetve elõadásommal az Országos fordulóban elsõ helyezést értem el, majd a dolgozatomban alkalmazott módszert felhasználtuk szájpadhasadékos páciensek diagnosztizálásában. 

Az egyetem elvégzése után a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinika fogszabályozás osztályán dolgoztam. Ez azért is volt szerencsés fordulat az életemben, mert a fogszabályozás mellett szívem csücske az oktatás, és itt a klinika lehetõvé tette a fogorvos képzésben való aktív részvételt. Későbbi pályafutásom során dolgoztam OEP és magán rendelőkben egyaránt, illetve volt szerencsém egy évet Dr.Herényi Gejza fogszabályozási poliklinikáján is eltölteni.

A mindennapi munkám során a fogszabályozás minden területét igyekszem lefedni. Székesfehérvári fogorvosként pácienseimnek segítek esettől függően kivehető (éjszakai), kivehető sínes átlátszó, vagy akár rögzített fogszabályozó készülékkel újjávarázsolni a mosolyukat. Mondhatni napi szinten érnek kihívások és sikerek, ezáltal rengeteg esetet kezeltem már, legyen szó a fogak csupán esztétikai mozgatásáról, vagy komplexebb esetről, amikor a fogsor funkcionális helyreállítását kellett kezelni.

Manapság a fogszabályozás Székesfehérváron és az országban bárhol, korhatártól mentes. Pácienseim közt tudhatok fiatal tinédzsereket és a 40-es korosztály hölgyeit és urait egyaránt.

Az érettebb korosztály számára nagyon gyakran használunk ún. átlátszó mélyhúzott síneket, melyek teljesen láthatatlanok. Ezekben a kezelésekben ugyancsak mély tapasztalatot szereztem az elmúlt évek szakmai kihívásai által.

Székesfehérvári fogászati rendelőnk fogmegtartó kezeléseinek, fogpótló beavatkozásainak, szájsebészeti és implantációs, valamint fogszabályozó kezeléseinek árát egyaránt a minőség-ár megfelelő értékaránya jellemzi. Nagy figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagaink minőségére, hogy valóban tartós megoldást nyújtsunk minden egyes páciensünk számára.

Emellett kiemelten kezeljük a prevenció szerepét, hogy még a baj kialakulása előtt felhívjuk a pácienseink figyelmét fogaik épségének megőrzésére. Tesszük ezt tanácsadással és professzionális szájhigiénés kezelésekkel.

Szekesfehérvári fogászati rendelőként fogadjuk és kezeljük már az egészen fiatal gyerekeket is, akár már 3 éves kortól. 

A magyar mellett angolul és németül is magabiztosan kommunikálok pácienseimmel. Azért dolgozom, hogy a fogorvos Székesfehérvár, illetve fogszabályozás Székesfehérvár fogalmak esetén mindenkinek az én nevem jusson eszébe.

FŐBB FOGÁSZATI TERÜLETEK

FOGSZABÁLYOZÁS

A fogszabályozás nem más, mint a fogak, a fogazat és az állcsontok helyzeti eltéréseinek kezelése.

KIVEHETŐ ÉS RÖGZÍTETT

Kétfajta fogszabályozó típust ajánlunk attól függően, milyen jellegű az eltérés. Ez a kivehető és a rögzített fogszabályozó.

LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ

Lehetséges, hogy a fogszabályozás ideje alatt is a lehető legesztétikusabb legyen a mosoly, ilyenkor láthatatlan fogszabályozót alkalmazunk.

Kiváló szakorvosok

Szakképzett, empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások.

Ügyfélszolgálat

Minden kollégánk odafigyel Önre, kérdezzen nyugodtan.

Páciens Elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.