LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÁS

>
FOGSZABÁLYOZÁS
>
LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ

Láthatatlan fogszabályozás

A fogszabályozás Székesfehérvár szívében található. A Várfok Dentalban azoknál az eseteknél, ahol a páciens munkájából, vagy preferenciájából kifolyólag fontos, hogy a fogszabályozás ideje alatt is a lehető legesztétikusabb legyen a mosoly, láthatatlan fogszabályozót alkalmazunk. Ez egy átlátszó, únevezett biokompatibilis sínek sorozata, amely lépésről-lépésre kíméletesen mozgatja a fogakat az ideális helyzetükbe.

Alapja egy rendkívül pontos és hatékony grafikus software, amivel tökéletesen megtervezhető az elvárt állapotot. A high-tech softwarenek köszönhetően ez az esztétikus és higiénikus fogszabályozó rendszer sokkal pontosabban és gyorsabban működik, mint egy hagyományos, fogakra rögzített fogszabályozó.

Mik az előnyei a láthatatlan fogszabályozónak?

  • rendkívül esztétikus
  • hatékony
  • a számítógéps tervezésnek köszönhetően pontosan megbecsülhető a kezelési idő
  • a kivehető sínnek köszönhetően rendkívül higiénikus

Hátránya viszont, hogy költségesebb megoldást nyújt a fogak helyre rendezésére és erősen torlódott fogazat, vagy nagy mértékű elváltozás esetén nem annyira hatékony megoldás.

Dr. Csulak Fruzsina fogszabályozó szakorvosunk több éves tapasztalattal bír a fix rendszerű fogszabályozó készülékek mellett a láthatatlan sínes kezelésekben is. Rendelőnk páciensei igénybe vehetik a Várfok Dental ultramodern intraorális scanner készülékét, mellyel kényelmesen, pillanatok alatt tudunk 3d lenyomatot venni a fogazatról.

 

Hívjon minket időpontért! +36 30 700 8469

Bejelentkezés szükséges!

Kiváló szakorvosok

Szakképzett, empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások.

Ügyfélszolgálat

Minden kollégánk odafigyel Önre, kérdezzen nyugodtan.

Páciens Elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.