Fogorvos Székesfehérvár,
csapat

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

2009-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetemen fogorvosként, amit később jogi diplomával is kiegészítettem. Már az egyetemi évek alatt világossá vált számomra, hogy a diploma megszerzése után a fogszabályozás lesz a fõ szakirányom. 2009-ben Tudományos Diákköri Konferencián vettem részt fogszabályozás témakörben, dolgozatommal illetve elõadásommal az Országos fordulóban elsõ helyezést értem el, majd a dolgozatomban alkalmazott módszert felhasználtuk szájpadhasadékos páciensek diagnosztizálásában.

Az egyetem elvégzése után a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinika fogszabályozás osztályán dolgoztam. Ez azért is volt szerencsés fordulat az életemben, mert a fogszabályozás mellett szívem csücske az oktatás, és itt a klinika lehetõvé tette a fogorvos képzésben való aktív részvételt. Későbbi pályafutásom során dolgoztam OEP és magán rendelőkben egyaránt, illetve volt szerencsém egy évet Dr.Herényi Gejza fogszabályozási poliklinikáján is eltölteni.

A magyar mellett angolul és németül is magabiztosan kommunikálok pácienseimmel. Azért dolgozom, hogy a fogorvos Székesfehérvár, illetve fogszabályozás Székesfehérvár fogalmak esetén mindenkinek az én nevem jusson eszébe.

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, kattintson ide, és küldje el nekünk.