Fogorvos Székesfehérvár,
csapat

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Várfok Dental - Dr. Csulak Fruzsina fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Dr. Csulak
Fruzsina fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Dr Csulak Fruzsina vagyok. 2009-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetemen fogorvosként, amit később jogi diplomával is kiegészítettem. Már az egyetemi évek alatt világossá vált számomra, hogy a diploma megszerzése után a fogszabályozás lesz a fõ szakirányom. 2009-ben Tudományos Diákköri Konferencián vettem részt fogszabályozás témakörben, dolgozatommal illetve elõadásommal az Országos fordulóban elsõ helyezést értem el, majd a dolgozatomban alkalmazott módszert felhasználtuk szájpadhasadékos páciensek diagnosztizálásában. 

Az egyetem elvégzése után a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinika fogszabályozás osztályán dolgoztam. Ez azért is volt szerencsés fordulat az életemben, mert a fogszabályozás mellett szívem csücske az oktatás, és itt a klinika lehetõvé tette a fogorvos képzésben való aktív részvételt. Későbbi pályafutásom során dolgoztam OEP és magán rendelőkben egyaránt, illetve volt szerencsém egy évet Dr.Herényi Gejza fogszabályozási poliklinikáján is eltölteni.

A mindennapi munkám során a fogszabályozás minden területét igyekszem lefedni. Székesfehérvári fogorvosként pácienseimnek segítek esettől függően kivehető (éjszakai), kivehető sínes átlátszó, vagy akár rögzített fogszabályozó készülékkel újjávarázsolni a mosolyukat. Mondhatni napi szinten érnek kihívások és sikerek, ezáltal rengeteg esetet kezeltem már, legyen szó a fogak csupán esztétikai mozgatásáról, vagy komplexebb esetről, amikor a fogsor funkcionális helyreállítását kellett kezelni.
Manapság a fogszabályozás Székesfehérváron és az országban bárhol, korhatártól mentes. Pácienseim közt tudhatok fiatal tinédzsereket és a 40-es korosztály hölgyeit és urait egyaránt.

Az érettebb korosztály számára nagyon gyakran használunk ún. átlátszó mélyhúzott síneket, melyek teljesen láthatatlanok. Ezekben a kezelésekben ugyancsak mély tapasztalatot szereztem az elmúlt évek szakmai kihívásai által Ennek köszönhetően a HappySmile Láthatatlan fogszabályozó rendszer referencia fogszabályozó szakorvosa vagyok Székesfehérváron.  

Székesfehérvári fogászati rendelőnk fogmegtartó kezeléseinek, fogpótló beavatkozásainak, szájsebészeti és implantációs, valamint fogszabályozó kezeléseinek árát egyaránt a minőség-ár megfelelő értékaránya jellemzi. Nagy figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagaink minőségére, hogy valóban tartós megoldást nyújtsunk minden egyes páciensünk számára.

Emellett kiemelten kezeljük a prevenció szerepét, hogy még a baj kialakulása előtt felhívjuk a pácienseink figyelmét fogaik épségének megőrzésére. Tesszük ezt tanácsadással és professzionális szájhigiénés kezelésekkel.

Szekesfehérvári fogászati rendelőként fogadjuk és kezeljük már az egészen fiatal gyerekeket is, akár már 3 éves kortól. 

A magyar mellett angolul és németül is magabiztosan kommunikálok pácienseimmel. Azért dolgozom, hogy a fogorvos Székesfehérvár, illetve fogszabályozás Székesfehérvár fogalmak esetén mindenkinek az én nevem jusson eszébe.

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.