Teljes állcsont rehabilitáció,
szájsebészet székesfehérvár

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

A szájsebészet székesfehérvár szivében, az-az a Várok Dentálban nem csupán pár fog, de akár az egész állcsont és ezzel együtt a teljes fogazat rehabilitációját is biztosítani tudjuk a gyógyulni kívánó pácienseink számára. A rehabilitáció első lépéseként készítünk egy 3D CT felvételt a beteg állcsontjáról. Ez alapján látni fogjuk, hogy mennyi és milyen minőségű az állkapocs csontozata, mennyi implantátumra lesz szükség, illetve hogy vannak e meg már nem menthető fogak. Amennyiben a páciens fogazata nem megmenthető, ki kell húzni az érintett fogakat. A gyógyulást követően rendelőnk szakorvosa megállapítja, hogy elegendő csont áll-e rendelkezésre az implantátumok beültetésére. Amennyiben nem, csontpótlásos technológiát alkalmaz az implantátum behelyezése előtt.

Teljes állcsont rehabilitáció, szájsebészet Székesfehérvár

Ezt követően megfelelő szögben döntve beültetjük az állcsont gerincébe az implantátumokat. A műtétet a legmagasabb higiéniai elvárásoknak megfelelő műtőben végezzük és minden esetben helyi érzéstelenítővel dolgozunk a biztonságos és teljes mértékben fájdalommentes beavatkozás érdekében. A beültetéssel egyidejűleg lézeres úton fertőtlenítjük is a sebet a későbbi komplikációk elkerülése végett. A teljes állcsont rehabilitációs műtétet követően végül lezárjuk a sebeket és ellenőrizzük az összes behelyezett implantátum helyzetét az állcsontban.

Mennyi ideig tart a teljes állcsont rehabilitációból történő gyógyulás?

A Várfok Dental fogorvosainak tapasztalatai alapján egy ilyen teljes állcsonti rehabilitációból való felgyógyulás nagyjából 3 - 6 hónapig tart. A gyógyulást követően modern számítógépes technológiával tervezett és kivitelezett vázat helyez fel az implantátumokra a szájsebész. Ha elkészült a váz is, újra ellenőrizzük, hogy mindenhol pontosan illeszkedik-e, majd 12 fém csavarral rögzítjük a végleges fogpótlást páciensünk felső és / vagy alsó állcsontjába.

Az összes fogászati és szájsebészeti beavatkozást követően kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a betegeket szakszerű információkkal lássuk el az újonnan elkészült fog vagy teljes fogazat pótlásának tisztításáról,valamint a rendszeres fogászati kontroll vizsgálatok előnyeiről. A székesfehérvári Várfok Dental fogorvosaitól kapott tanácsokat alkalmazva a pótlások hosszú távon kifogástalanul szolgának majd úgy az esztétikai fogászat tanai szerint, mint funkciójukat tekintve.

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, kattintson ide, és küldje el nekünk.