Szájhigiénés tanácsadás

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Székesfehérvári rendelőnkben tanácsadásaink során bemutatjuk azokat az otthon is elsajátítható szájápolási gyakorlatokat és eszközöket, amelyekkel hosszútávon megóvhatjuk szájüregünket és fogainkat a nem várt problémáktól, mint a fogszuvasodás, elszineződés, rossz lehet, ínygyulladás. Az előbb felsoroltak mind egészség szempontból, mind esztétikai szempontból nagymértékben csökkenthetik életminőségünket.

Szájhigiénés tanácsadás, dental higiénikus

Mit tartalmaz a szájhigiénés tanácsadás?

A fehérvári Várfok Dentál és az itt dolgozó dental higiénikus, fogászati higiénikus egyik fő célkitűzése a prevenció minél szélesebb körben való megismertetése a hozzánk érkező pácienseknél, így a fogmosás helyes technikájától, az íny és szájüreg megfelelő tisztán tartásáig egyaránt szakszerű felvilágosítást nyújtunk. Ezen felül kitérünk a megfelelő szájápolási eszközök használatára, arra, hogy mikor és mit érdemes használni. A szájüreg állapotától és sajátosságaitól függően segítünk kiválasztani a megfelelő szájápolási termékeket.

Mikor érdemes elmenni fogászati higiénikus tanácsadásra?

A helyes technika elsajátítását már kisgyermekkortól érdemes elkezdeni, így orvosaink a felnőtt látogatók mellett a gyermekeket is várják gyermekbarát tanácsadásra, hogy az egész család hosszú ideig élvezhesse a fájdalom és kellemetlenségek nélküli, egészséges és ragyogó mosolyt. Gyerekek esetében kiemelten fontosnak tartjuk, hogy már akkor megismerkedjenek a gyerekek a fogorvosi rendelő hangulatával, amikor még nincs probléma a fogaikkal.

Milyen gyakran érdemes elmenni szájhigiénés tanácsadásra?

Szájhigiéniás tanácsadáson és/vagy kezelésen való részvételt évente legalább kétszer javasoljuk, már meglévő panasz esetén a szakorvossal való első konzultáció határozza meg ennek gyakoriságát.

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.