Mennyibe kerül a fogbeültetés
Székesfehérvár belvárosában?

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

A székesfehérvári Várfok Dental árlistáját ide kattintva tekinthetik meg. A fogbeültetésekkel kapcsolatban elmondható, hogy ára mindig eltérő (ez igaz más fogászati kezelések esetében is, legyen az gyökérkezelés, fogfehérítés, vagy egyéb), hiszen pácienseink más és más jellegű és komplexitású problémával érkezik fehérvári rendelőnkbe. Az ár első sorban a panoráma röntgen és a 3D-s CT felvétel kiértékelésének eredményein múlik. Szakorvosunk ugyanis ez alapján dönti el, hogy milyen és hány implantátumot, melyik eljárási módszert alkalmazza az Ön esetében. Az ár további meghatározó tényezője az is, hogy a mielőtt a fogbeültetés Székesfehérvár legjobb szakemberei által megtörténik, szükség lesz-e további fogak eltávolítására, csontpótlásra, esetleg arcüregemelésre.

Implantáció ár, fogászat ár székesfehérvár
Az implantációs beültetésekről általánosan elmondható, hogy összköltsége az alábbi fő összetevőkből áll:
  1. Konzultáció
  2. Műtéti előkészítés
  3. Implantátum mennyisége és anyaga
  4. Felépítőfej mennyisége és anyaga
  5. Korona vagy híd mennyisége és anyaga

Pácienseink számára egy pontos, konzultáció alatt közösen kialakított és részletes kezelési terv, valamint árajánlat készül. Mint a kezelés pontos menetét, úgy a költségeket (és az esetlegesen felmerülő plusz költségeket) pontosan megbeszélünk a hozzánk látogató gyógyulni kívánó vendégeinkkel még mielőtt belefognánk a kezelésbe. Ezáltal biztos lehet benne, hogy nálunk a székesfehérvári Várfok Dentálban nem várnak Önre rejtett költségek, és mindig fájdalomtól mentes, biztonságos és a lehető legkiválóbb eredményt kapja majd. A Várfok Dental fogászat ár Székesfehérvár fogbeültetési árai közül a legjobb.

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.