Kivehető fogpótlás,
fogpótlás Székesfehérvár

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Fogpótlás Székesfehérvár
Két fajtáját különböztethetjük meg a kivehető fogpótlásnak, vagy más néven kivehető fogsornak, melyet a hétköznapokban egyszerűen csak protézisnek hívunk:
  • teljesen kivehető fogpótlás
  • részlegesen kivehető fogpótlás

A részlegesen kivehető fogpótlás esetében még megvannak az eredeti fogak, melyekhez rögzíthetjük a kivehető részt, a teljesen kivehető pótlás esetén azonban nem áll rendelkezésünkre fog egyáltalán.

Melyek az előnyei a kivehető fogsornak?

  • Teljes fogatlanság esetén is megfelelően megoldja a foghiányt
  • Modern fogászati alapanyagoknak és eljárási metódusoknak hála ma már az esztétikai fogászat kritériumainak is megfelel
  • Szabályos, igényes fogazat hozható létre
  • Könnyen tisztítható a protézis, mivel kivehető
  • Fogpótlási eljárások közül a legkedvezőbb árfekvésű megoldás

Mennyire kényelmes és mennyire nehéz megszokni a kivehető fogsort?

A professzionális kivitelezésnek köszönhetően minél inkább arra törekszünk, hogy teljesen természetes érzés legyen viselni. Viselése kezdetben megszokást igényel, mely teljes mértékben egyén függő, különösen abban az esetben, ha fogak nélkül élt huzamosabb ideig a páciens. A jó hír viszont az, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét, idővel könnyedén meg lehet szokni, majd minden előnyével együtt élvezni.

A kivehető fogpótlás három fő részből áll:
  • alaplemez
  • műíny
  • műfogak

A tartósság érdekében az alaplemezt célszerű megerősíteni, ami fémhálóval történik. Fokozottan törekszünk itt is a tartósságra és a kényelmes viseletre. A fogak anyaga újfajta és korszerű műanyag, mely elődeinél sokkal esztétikusabb, könnyebb szerkezetű. Az akrilát műíny színben jól illeszkedik tulajdonosának saját íny árnyalatához, ezzel is növelve a fogpótlás természetes hatását.

Fogorvosaink a konzultáció alkalmával adott páciensre szabott kezelési tervet vázolnak fel, ami alapján a részleges, vagy a teljes kivehető fogpótlás Székesfehérvár legjobb szakembereinek keze munkájával elkészül.


Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.