Fogomegtartó kezelések
fogászat és szájsebészet Székesfehérvár

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

A szájüregi problémák korai felismerése, illetve a kialakult károsodások gyors és szakszerű kezelése elengedhetetlen ahhoz, hogy esztétikai és funkcionális szempontból egyaránt helyreállítsuk pácienseink megbetegedett ínyét, szuvas fogait. 

Kiemelten kezeljük a prevenció szerepét, hogy még a baj kialakulása előtt felhívjuk a pácienseink figyelmét fogaik épségének megőrzésére. Tesszük ezt tanácsadással és professzionális szájhigiénés kezelésekkel.

A Várfok Dentálban - amely szerintünk magas szintű fogászat Székesfehérvár közepén és a szájsebészet Székesfehérvár legjobbja - biztosítjuk pácienseink számára az alábbi korszerű fogmegtartó (más néven konzerváló) beavatkozásokat: 

  • Fogíny gyulladás kezelése
  • Fogágybetegségek, Parodontitis kezelése
  • Esztétikus fogtömések, esztétikai fogászat
  • Letörött fogak felépítése
  • Mozgó fogak sínezése

Legyen szó bármilyen fogászati kezelésről: preventív, fogmegtartó, szájsebészeti vagy fogszabályozó kezelések, folyamatosan fejlődünk, követjük az új anyagok és technikák piacra kerülését és igyekszünk pácienseink számára a legmodernebb alapanyagokat és technikákat biztosítani. Hisszük, hogy ezáltal váltunk a Székesfehérvár fogászat, valamint a Székesfehérvár szájsebészet elitjévé és a páciensek által egyik legjobban kedvelt rendelőjévé.

A kezelések segítségével csapatunk tagjai - akik közül mindenki kiváló fogorvos Székesfehérvár szívében található klinikánkon - képesek helyreállítani a páciensek ínyének és fogainak egészségét, ezáltal nagy eséllyel elkerülhetővé válik a beteg fogak eltávolítása. Az eljárások minden esetben biztonságosak és fájdalommentesek, modern eszközöket használunk és innovatív megoldásokat alkalmazunk.

Székesfehérvári fogászati rendelőnk fogmegtartó kezeléseinek, fogpótló beavatkozásainak, szájsebészeti és implantációs, valamint fogszabályozó kezeléseinek árát egyaránt a minőség-ár megfelelő értékaránya jellemzi. Nagy figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagaink minőségére, hogy valóban tartós megoldást nyújtsunk minden egyes páciensünk számára.
Székesfehérvári fogászati rendelőként fogadjuk és kezeljük már az egészen fiatal gyerekeket is, akár már 3 éves kortól. 

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.