Jelentkezzen be hozzánk!

+36 30 700 8469

Fogászati rendelő Székesfehérvár belvárosában, egy kiváló csapat

A kezeléseinkről és az általunk szervezett eseményekről gyakran írunk. Most egy kicsit félretesszük a szerénységet: mai cikkünkben szeretett kis csapatunkról írunk, hogy Ti is tudjátok, ki miért felel egy fogászati rendelőn belül és ezáltal jobban megismerjetek minket is, a maszkon túl. 🙂

Fogorvosok
Nem kell sokat magyarázni. Fogorvosi rendelő nincs fogorvosok nélkül :-). Az, hogy egy rendelő milyen kezeléseket tud lefedni, leginkább attól függ, hogy milyen szakképesítésű orvosok dolgoznak ott.

Az orvosi egyetem fogorvosi karán mindenki általános fogorvosként végez, majd lehet specializálódni: fogszabályozó, szájsebész, endodontus, implantáció specialista szakorvosnak. Minél különbözőbb szakorvosok vannak az adott rendelőben, annál szélesebb körben tudja ellátni a rendelő a pácienseket.

A Várfok Dentálban Dr. Csulak Fruzsina doktornő a rendelőnk megálmodója, alapítója, vezető orvosa. Az ő víziói révén lett a Várfok Dentál, az, ami ma: a székesfehérvári páciensek egyik legnépszerűbb fogászata. Amikor orvosi ruhába bújik, Fruzsina doktornő fogszabályozó kezeléseket végez kicsiknek és nagyoknak! Szabad idejében kutyájával fut , és lovagol . A pacikról fotókat láthattok a rendelőben .

Dr. Kolarovszki Béla rendelőnk dento-alveoláris sebész szakorvosa (szájsebész). Vele találkozhattok, ha rendetlenkedik a bölcsességfogatok, vagy ha implantátumos fogpótlásra van szükségetek. Bár a sebészet igen komoly területnek számít az orvosláson belül, meglepő módon mégis a Doktor Úr rendelési ideje alatt hallatszik ki a legtöbb nevetés a rendelőből. Vajon hogyan csinálja?

Dr. Bakonyi Panna rendelőnk egyik legmosolygósabb arca, aki ráadásul olyannyira a szakmája szerelmese, hogy gyakran a szabadidejét is tudásának bővítésére áldozza. Szívesen lát el gyermek- és felnőtt pácienseket: elsősorban fogmegtartó és esztétikai problémákkal fordulhattok hozzá. Türelmes , képes arra ,hogy órákon át dolgozzon egy front fogon azért hogy a páciens elégedetten mosolyogva távozzon . Ha kíváncsiak vagytok a munkáira , a Facebook oldalunkon találhatók fotók . Ezúton is köszönjük azon pácienseiknek akik hozza járultak ahhoz hogy mosó lyukon keresztül tudjuk bemutatni mit is csinálunk nap mint nap a várfokban!

Dr. Németh József csapatunknak az a tagja, akivel félős pácienseink is mosolyogva távoznak. A Doktor Úr nem csak szakmai kompetenciájával, de kitűnő kapcsolatteremtő képességével is rengeteget ad hozzá a csapatunkhoz. Általános fogorvosi beavatkozásokat végez . Ezen kívül a fehérvári kórház száj sebészeti osztályán dolgozik, ennek megfelelően pacienseinek a kisebb műtéti beavatkozásokat is ő végzi a varfokban . Szabad idejében szívesen túrázik gyalog vagy kerékpárral . A nagy hírű VOX mirabilliskamarkorus aktív tagja.

Asszisztensek Székesfehérvár legjobb fogászati rendelőjében
A fogorvosi kezelések gördülékeny véghezviteléhez elengedhetetlen a fogászati asszisztensek segítsége. Ők adják az orvos kezébe a szükséges eszközöket, akár kérés nélkül is – igen, a jó asszisztens idővel megtanulja olvasni az orvosok gondolatait J. Gondoskodnak arról, hogy minden műszerünk tiszta és steril legyen, segítenek az orvosainknak a klinikai adminisztrációban, megnyugtatják az izgulós pácienseket.

A Várfok Dentálban Mariann és Cinti segítenek orvosainknak a kezeléseitek mellett.

Dentálhigiénikusok Székesfehérvár legjobb fogászati rendelőjében
Az asszisztensek 2 év szakmában eltöltött tapasztalat szerzést követően válhatnak dentálhigiénikusokká, a megfelelő kurzusok elvégzését követően. A dentálhigiénikus egyrészt dentálhigiéniai tanácsadásban is tud segíteni a mindennapi fogápolást tekintve, emellett pedig fogkőleszedést, fogfehérítést, fogékszer ragasztást is végeznek.
Dentálhigiénikusaink, Bea és Judit. Ha fogkőeltávolítást szeretnél, ezekkel a kedves hölgyekkel fogsz találkozni a rendelőnkben, ezt a kezelést ugyanis náluk gondosabban és alaposabban senki sem végzi!

Recepciósok Székesfehérvár legjobb fogászati rendelőjében
A recepciós ugyanolyan kulcsfontosságú tagja egy fogorvosi rendelő csapatának, mint bári más. Éppen ezért fordítottunk sok időt és energiát a megfelelő emberek kiválasztására. A recepciós ugyanis az első és utolsó arc, akivel a páciens találkozik a rendelőben, így nagyon fontos, hogy kedvesek, empatikusak legyenek és értsék a dolgukat.

Rendelőnkben Barbi és Flóra veszi fel a telefont, ha hívtok minket, és ők válaszolnak az e-mailjeitekre is. Ők fogadnak Benneteket, ha eljöttök hozzánk időpontra, ők tartják rendben és követik pénzügyeiteket, és hozzájuk fordulhattok akkor is, ha valamilyen kérdésetek van az időpontjaitokkal vagy a kezelésetekkel kapcsolatban.

Páciens koordinátor Székesfehérvár legjobb fogászati rendelőjében
A rendelő operatív irányítója. Feladata a recepciósok munkájának koordinálása, a rendelő operatív vezetése, anyagrendelés és a kiemelt páciensügyekkel is ő foglalkozik.
Nóri csapatunk egyik legrégebbi és legrutinosabb tagja, akire bátran rábízzuk ezeket a feladatokat.

Egy magas színvonalú fogászat Székesfehérvár belvárosában, nem csak székesfehérváriaknak.

A Várfok Dentalban viszonylag nagy létszámú csapattal dolgozunk, mindenkinek megvan a maga feladata és felelőssége. Hisszük, hogy a csapat a lelke egy jó rendelőnek, így azon dolgozunk nap mint nap, hogy ez a felállás megmaradjon és minél több elégedett és boldog pácienst szolgáljunk ki.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK