Vincze Mariann

>
csapatunk
>
Vincze Mariann​

Vincze Mariann

fogászati szakasszisztens

TAPASZTALAT
99%
SIKERES KEZELÉSEK
100%
KOMMUNIKÁCIÓ
98%
EMPÁTIA
99%

2017-ben végeztem a Raoul Wallenberg Szakközépiskolában, mint Fogászati asszisztens. Fontosnak tartom, hogy időnként részt vegyek a szakmámhoz kapcsolodó továbbképzéseken hiszen ezzel tudom a tudásomat tovább fejleszteni. Így okosodtam többek közt prevencióval, higiénés kézfertőtlenítéssel kapcsolatban és 2019-ben bővített fokozatú sugárvédelmi vizsgát tettem .

Klisének hangzik, de kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy pácienseink barátságos, félelem nélküli, oldott hangulatban vegyenek részt a kezeléseken.

Nagy öröm számomra, hogy itt a Várfok Dentálban korszerű gépekkel felszerelt rendelőben dolgozhatok és egy lendületes, fiatal csapat tagja lehetek.

12 évig úsztam, így a sport kulcseleme még ma is a mindennapjaimnak. A szépművészet is közel áll hozzám, gyakran járok kiállításokra.

FŐBB FOGÁSZATI TERÜLETEK

FOGSZABÁLYOZÁS

A fogszabályozás nem más, mint a fogak, a fogazat és az állcsontok helyzeti eltéréseinek kezelése.

KIVEHETŐ ÉS RÖGZÍTETT

Kétfajta fogszabályozó típust ajánlunk attól függően, milyen jellegű az eltérés. Ez a kivehető és a rögzített fogszabályozó.

LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ

Lehetséges, hogy a fogszabályozás ideje alatt is a lehető legesztétikusabb legyen a mosoly, ilyenkor láthatatlan fogszabályozót alkalmazunk.

Kiváló szakorvosok

Szakképzett, empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások.

Ügyfélszolgálat

Minden kollégánk odafigyel Önre, kérdezzen nyugodtan.

Páciens Elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.