Kedves Páciensünk!

Reméljük, mindannyian egészségesek Önök közül! Nem tudjuk, mennyi ideig fog tartani a járvány, és meddig nem tudunk ismét személyesen találkozni a rendelőben. Szeretnénk azonban, hogy erre az időre se maradjanak fogorvosi segítség nélkül.

Éppen ezért léttrehoztuk ezt az oldalt, ahova személyes tanácsainkat, videókat és cikkeket töltünk fel arról, hogy mikre kell most fokozottan figyelni a fogak egészségének megőrzése érdekében. Emellett sokan vannak fogszabályozás, fogpótló vagy akár implantátumos fogpótló kezelés közben. Szeretnénk Önöket megnyugtatni, hogy aggodalomra semmi ok, a munkánkat úgy végezzük nap mint nap, hogy megfelelő szájhigiénia mellett komplikáció ne lépjen fel a kezelések közt. Ha azonban mégis bármilyen panaszuk, vagy kérdésük van, szeretnénk mindenképp segíteni.

Ami ezen az oldalon található


További kérdésem van, szeretnék egy online konzultációt foglalni!


Aktív fogszabályozós kezelésem van!

Amennyiben a készülék már felkerült, és korábban már járt nálunk aktiváláson, vagy rendszeres kontrollon, akkor most különösen figyelnie kell a megfelelő tisztításra és szájápolásra. Ne aggódjon, mert: 

  • a fogszabályozó most is végzi a dolgát
  • ha nem tudunk rendszeres személyes kontrollt tartani a rendelőben, a kezelés akkor sem fordul rossz irányba
  • a végeredményt a kialakult helyzet nem befolyásolja
  • ha leesik egy tappancs, akkor sincs vészhelyzet, de jelentkezzen be online konzultációra
  • ha esetleg fáj, szúr a drót, jelentkezzen be online konzultációra

A kimaradt kontrollok esetlegesen meghosszabbítják a kezelést, de a végeredményt nem veszélyeztetik. Figyeljen oda kettőzött erővel a szájápolásra most!

Helyes fogápolás fogszabályozó kezelés alatt

A fogszabályozó kezelés elkezdésekor átbeszéltük, hogy mikre érdemes figyelni, hogyan kell a fogakat megfelelően tisztítani. Mindezt összefoglaltuk most ebben a videóban. A vírus járvány alatt a szájhigiénia fontosabb, mint valaha! 

Fogápolási eszközök és készítmények

A dentálhigiéniai tanácsadás során mindenkinek személyre szabottan ajánlanak a dentálhigiénikus kollégák fogkefét, fogkrémet, szájvizet és egyéb kiegészítőket. Judit összefoglalja ebben a videóban, hogy összességében kinek mi ajánlott az egészséges és szép fogak megőrzése érdekében.

Fogcsikorgatás okai és következményei

Stresszes most ez az időszak mindenkinek, rengeteg szorongás és feszültség vesz körül minket, ami gyakran éjszakai fogcsikorgatáshoz vezet. Ennek pedig komoly következményei vannak, akár a fogak teljes elvesztéséhez is vezethet hosszabb távon. Összeszedtük, hogy mikre érdemes odafigyelni és miként kezelhető a fogcsikorgatás okozta fogkopás.


Online konzultáció

Amennyiben további kérdése van, nagyon szívesen segítünk. Jelentkezzen be online konzultációra és Dr. Csulak Fruzsina, vagy Dr. Bakonyi Panna doktornővel beszéljék át, hogy mi a panasz és az miként kezelhető otthon.


Hogyan működik az ONLINE KONZULTÁCIÓ?


1
Kérjen időpontot az űrlap kitöltésével.
2
Kap egy linket a Doktornőktől, ahol regisztrálni tud az online hívásra (itt megadunk egy napot és egy idősávot a konzultációra). A hívás Zoom applikáción keresztül történik majd.
3
A regisztrációt követően ismét érkezik egy megerősítő e-mail, amelyben található linkre kattintva tud csatlakozni a videó beszélgetéshez.
4
A Doktornő a megadott időben elindítja a hívást és már tudnak is konzultálni!

Online rendelési idők:

Dr. Csulak Fruzsina
hétfőtől-péntekig 15-17 óra

Dr, Pakonyi Panna
Március 25, szerda 10-12 óra
Március 31., kedd 10-12 óra
Április 2., csütörtök, 10-12 óra

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.