Láthatatlan fogszabályozás
Székesfehérvár

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

A fogszabályozás Székesfehérvár szívében található Várfok Dentalban a HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszert alkalmazza azoknál az eseteknél, ahol a páciens munkájából, vagy preferenciájából kifolyólag fontos, hogy a fogszabályozás ideje alatt is a lehető legesztétikusabb legyen a mosoly. Ez egy láthatatlan, ún. biokompatibilis sínek sorozata, amely lépésről-lépésre kíméletesen mozgatja a fogakat az ideális helyzetükbe.

HappySmile Láthatatlan Fogszabályozás Székesfehérvár

Alapja egy rendkívül pontos és hatékony grafikus software, amivel tökéletesen megtervezhető az elvárt állapotot. A high-tec softwarenek köszönhetően ez az esztétikus és higiénikus fogszabályozó rendszer sokkal pontosabban és gyorsabban működik, mint egy hagyományos, fogakra rögzített fogszabályozó. A HappySmile fogszabályozás lépéseiről itt olvashat bővebben.

A láthatatlan fogszabályozó előnyei:
  • rendkívül esztétikus
  • hatékony
  • a számítógéps tervezésnek köszönhetően pontosan megbecsülhető a kezelési idő
  • a kivehető sínnek köszönhetően rendkívül higiénikus

Hátránya viszont, hogy költségesebb megoldást nyújt a fogak helyre rendezésére és erősen torlódott fogazat, vagy nagy mértékű elváltozás esetén nem annyira hatékony megoldás.

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.