Láthatatlan fogszabályozás
Székesfehérvár

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

A fogszabályozás Székesfehérvár szívében található Várfok Dentalban a HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszert alkalmazza azoknál az eseteknél, ahol a páciens munkájából, vagy preferenciájából kifolyólag fontos, hogy a fogszabályozás ideje alatt is a lehető legesztétikusabb legyen a mosoly. Ez egy láthatatlan, ún. biokompatibilis sínek sorozata, amely lépésről-lépésre kíméletesen mozgatja a fogakat az ideális helyzetükbe.

HappySmile Láthatatlan Fogszabályozás Székesfehérvár

Alapja egy rendkívül pontos és hatékony grafikus software, amivel tökéletesen megtervezhető az elvárt állapotot. A high-tec softwarenek köszönhetően ez az esztétikus és higiénikus fogszabályozó rendszer sokkal pontosabban és gyorsabban működik, mint egy hagyományos, fogakra rögzített fogszabályozó. A HappySmile fogszabályozás lépéseiről itt olvashat bővebben.

A láthatatlan fogszabályozó előnyei:
  • rendkívül esztétikus
  • hatékony
  • a számítógéps tervezésnek köszönhetően pontosan megbecsülhető a kezelési idő
  • a kivehető sínnek köszönhetően rendkívül higiénikus

Hátránya viszont, hogy költségesebb megoldást nyújt a fogak helyre rendezésére és erősen torlódott fogazat, vagy nagy mértékű elváltozás esetén nem annyira hatékony megoldás.

Rendelőnk a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó rendszer egyik kiemelt partner rendelője. Dr. Csulak Fruzsina fogszabályozó szakorvosunk több éves tapasztalattal bír a fix rendszerű fogszabályozó készülékek mellett a láthatatlan sínes kezelésekben is. Rendelőnk páciensei igénybe vehetik a HappySmile ultramodern intraorális scanner készülékét, mellyel kényelmesen, pillanatok alatt tudunk 3d lenyomatot venni a fogazatról.

HappySmile Láthatatlan Fogszabályozás SzékesfehérvárSzékesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.