GYERMEK FOGÁSZAT

>
PREVENCIÓ
>
GYERMEK FOGÁSZAT

Fogaink védelme és a szájápolás már egészen kisgyermekkorban elkezdődik, így szükséges a gyermekeket rendszeresen fogászati tanácsadásra, illetve szűrésre vinni a szülőknek. A rendszeres kontrollal és az otthoni szájápolási rutinnal tudjuk biztosítani hosszútávon a problémamentes és egészséges fogazatot. Rendelőnkben is működik a gyermek fogászat Székesfehérvár belvárosában, reméljük, Önök is hozzánk hozzák majd csemetéiket.

Mikor érdemes először elmenni gyermekekkel fogorvoshoz?
A helyes technika elsajátítását már kisgyermekkortól érdemes elkezdeni, így egy korai szájhigiénés tanácsadás során orvosaink részletesen és játékos formában mutatják meg a gyerekeknek, hogy miként érdemes fogat mosni és rávezetik őket a fogmosás fontosságára. Gyerekek esetében kiemelten fontosnak tartjuk, hogy már akkor megismerkedjenek a gyerekek a fogorvosi rendelő hangulatával, amikor még nincs probléma a fogaikkal. 3 éves kortól kötelező az óvodai kereteken belül a fogorvosi konzultáció, de javasoljuk, hogy a szülők külön is látogassanak el a gyermekekkel, hogy azok a szülői példán keresztül is lássák és érezzék a megfelelő szájápolás fontosságát.

Mit tegyek, ha fáj a gyermekem foga?
A probléma jelentkezésekor minél hamarabb érdemes rendelőnkben szakorvosi segítséget kérni, hogy a még visszafordítható panasz minél hamarabb alapos ellátást kapjon. Az alábbi kezeléseket és vizsgálatokat biztosítjuk székesfehérvári rendelőnkben gyermekek számára:

  • teljes körű állapot felmérés
  • tejfogak és maradó fogak fogszuvasodásának eltávolítása
  • egyszerű és kiterjesztett barázdazárás
  • fogzási és egyéb panaszok enyhítése
  • fogletörés, fogsérülés kezelése
  • fogszabályozó felhelyezés, beállítás
  • fogtömés és gyökérkezelés különböző módszerekkel, a legtöbb esetben fájdalommentesen
Hívjon minket időpontért! +36 30 700 8469

Bejelentkezés szükséges!

Kiváló szakorvosok

Szakképzett, empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások.

Ügyfélszolgálat

Minden kollégánk odafigyel Önre, kérdezzen nyugodtan.

Páciens Elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.