Fogászat, szájsebészet Velence

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Velencéről a Várfok DentalbaFogorvosi rendelőnkben, Velence környékén egyedüliként minden fogászati kezelés elérhető, a legkorszerűbb technikai háttérrel, orvosaink magas szakmai tapasztalatával és pácienseink számára is kényelmes, kellemes hangulatú környezettel társulva.

Szakorvosaink az alábbi szolgáltatásokban segítenek a hét 6 napján, rugalmas nyitva tartással:

Fogszabályozó kezeléseink közül a fiatal korban használható kivehető készülékek, a tinédzser kortól ajánlott rögzített fém és rögzített esztétikus fogszabályozó készülékek, valamint a felnőttek körében kedvelt láthatatlan sínes készülékek is elérhetők székesfehérvári fogászati rendelőnkben, Velencétől mindössze 30 perc autóútra.

Amennyiben fogpótlásra, implantátum beültetésére van szüksége, vagy egy komplikáltabb fogeltávolítás kell Önnek, szájsebész szakorvosunk készséggel áll rendelkezésre.

Általános fogászati kezeléseknél legyen szó általános dentál higiéniai vagy fogmegtartó kezelésről, a hét 6 napján, hétfőtől szombatig, akár késő esti nyitva tartással várjuk Önt.

Bővebb információért és aktualitásokért kövesse facebook oldalunkat!


Megközelíthetőség:

Autóval: 27 perc, 28 Km, M7
Ingyenes útvonal: 30 perc, 32 Km, Sárkeresztúri út
Tömegközlekedéssel: 47 perc (8024-es busz)

Útvonal terv
Velence


Fogászat, fogorvos, szájsebészet Velence

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.