Fogászat, szájsebészet Seregélyes

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Seregélyesről a Várfok DentalbaTeljeskörű fogászati klinika Seregélyesen, vagy környékén? A székesfehérvári Várfok Dental mindössze 17 perc autóútra található Seregélyestől és minden típusú fogászati problémára megoldást nyújtunk.

Fogászati rendelőnk alakulásakor nagy figyelmet fordítottunk a helyszín kiválasztására, hogy a Székesfehérvár környéki településekről is könnyen megközelíthető, megfelelő infrastrukturális feltételekkel rendelkező helyet találjunk. Így esett a választás a Szent István tér 7. szám alatti ingatlanra, az autóbusz állomástól pár perc sétára. Amennyiben autóval érkezik, parkolót a rendelő előtt talál.

Több éves tapasztalattal bíró szakorvosaink az egész család számára biztosítják a fogászati kezelések magas színvonalú elvégzését. Sürgős esetekhez azonnal, maximum pár napon belül, minden egyéb esethez 1 hét, maximum 10 napon belül biztosítunk időpontot.


Megközelíthetőség:

Autóval: 19 perc, 17,2 Km, Seregélyesi út
Tömegközlekedéssel: 25 perc (1507-es busz)

Útvonal terv
Seregélyes


Fpgászat, fogorvos, szájsebészet Seregélyes

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.