Elérhetőségek,
fogászat Székesfehérvár

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Székesfehérvár,
Szent István tér 7., 8000

Telefon: +36 30 700 8469Amennyiben nem vennénk fel azonnal a telefont, rövid időn belül mindenképpen visszahívjuk Önt. Emailre egy napon belül válaszolunk.

Fogászat, szájsebészet, nagyszerű fogorvos csapat Székesfehérváron

A Várfok Dental fogászat Székesfehérvár szívében, a Szent István téren található, nem messze a Megyeházától és Szent István lovasszobrától. Gyönyörű, régimódi, de nagyszerűen rendbe tartott belvárosi rész ez. Célunk volt, hogy fogorvosi rendelőnk amellett, hogy nagyszerű szakemberek dolgoznak itt, modern és elegáns kialakítású, minden, a fogászatban használt korszerű berendezéssel felszerelt, könnyen elérhető és exkluzív környezetben is legyen. Úgy érezzük, ennél ideálisabb helyet nem is találhattunk volna. A fogászati kezelések teljes tárházával várjuk Önt is. Fogmegtartó kezelések, szájsebészet, fogászati röntgen, fogpótlás, esztétikai fogászat teszi lehetővé a tökéletes mosoly kialakítását a Várfok Dentalban.

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.