Szájsebészet Székesfehérvár,
csapat

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Várfok Dental - Dr. Kolarovszki Béla, fogorvos, szájsebész szakorvos, PTE fogászati és Szájsebészeti klinika oktató tanára

Dr. Kolarovszki
Béla fogorvos, szájsebész szakorvos
PTE fogászati és Szájsebészeti klinika
oktató tanára

Rendkívül vidám és megnyugtató természetű embernek tartom magam, ami ebben a szakmában talán nem is hátrány. A szájsebészeti kezelések vagy beavatkozások nap mint nap kihívások elé állítanak, de nem ismerem a lehetetlent. Eddigi pályafutásom során dolgoztam szájsebészeti járóbeteg szakambulancián, fekvőbeteg osztályon, továbbá magánrendelés keretén belül. 2014-től aktívan részt veszek a német és magyar nyelvű fogorvostanhallgatók oktatásában is. Nem mellesleg pedig gastrobolond vagyok, mert ugye a fogak és az evés között komoly a kapcsolat.

Szeretném, ha a szájsebészet Székesfehérvár fogalom kapcsán én, és a Várfok Dental jusson a páciensek eszébe Székesfehérváron és környékén.

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.