Dr. Erős Roland Ákos

>
csapatunk
>
dr. erős roland ákos

Dr. Erős Roland Ákos

fogorvos

TAPASZTALAT
89%
SIKERES KEZELÉSEK
100%
KOMMUNIKÁCIÓ
98%
EMPÁTIA
99%

2016-ban szereztem meg fogorvosi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen. Ezt követően 3 évig Erdélyben dolgoztam egy klinikán, ahol az alapszabály a precízió és a csapatmunka volt. Ebben nevelkedve, számomra elengedhetetlen ezek betartása. 

2020-ban Budapestre költöztem, majd több hasonló mentalitású magán klinikán kezdtem el dolgozni – ilyen fogászat és csapat a Várfok Dental is. 

A fogászat különböző területei közül, különösen a parodontologiában vagyok jártas, ez jelenti a fő érdeklődési körömet és ebben a szakágban szeretem elsősorban kezelésekkel és fontos tanácsokkal ellátni pácienseimet. Ebben előnyömre válik, hogy nyitott, empatikus, precíz és kommunikatív személynek tartom magam. 

Célom, hogy a pácienseim félelem és fájdalommentesen üljenek be a fogászati székbe és ugyan így is távozzanak! Úgy gondolom, hogy napjainkban a fogágybetegség minden második embernél jelen van, kisebb nagyobb formában, emiatt nagyon fontos, hogy már időben észre vegyük és kezeljük.

Kiváló szakorvosok

Szakképzett, empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások.

Ügyfélszolgálat

Minden kollégánk odafigyel Önre, kérdezzen nyugodtan.

Páciens Elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.