Fogorvos Székesfehérvár, csapat

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Várfok Dental - Dr. Cheng Shengwei fogorvos, jogász doktor

Dr. Cheng
Shengwei fogorvos, jogász doktor

Kínában születtem, de az általános iskolai tanulmányaimat már Magyarországon folytattam. Később fogorvos, majd jogász végzettséget szereztem a Pécsi Tudományegyetemen. 2010. óta praktizálok fogorvosként, 2015. óta pedig a NESZE (Nemzeti Szakszervezet) vezető jogi ügyvivője is vagyok. Fontosnak tartom, hogy az egészségügy érdekeit jogi téren is képviselni tudjam.

Pácienseimmel szemben nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy bízzanak bennem, ezért törekszem arra, hogy minden esetben körültekintően elmagyarázzam a kezeléstervek lépéseit és miértjeit. Ezt természetesen magyarul és kínaiul is magabiztosan végzem.

Büszke vagyok, hogy én lehetek az egyik olyan fogorvos Székesfehérvár területén, aki a Várfok Dental munkatársának mondhatom magam.

Szeretem a magas koncentrációt igénylő feladatokat, így kihívásként tekintek a nehezebb esetekre is. A fogorvoslás mellett életem része az asztalitenisz.

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.