Fogorvos Székesfehérvár,
csapat

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Dr. Bakonyi Panna, fogorvos Székesfehérvár

Dr. Bakonyi
Panna fogorvos

Diplomámat 2016-ban a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Azóta magán fogászati ellátásban helyezkedtem el, melynek során általános fogászati, szájsebészeti, konzerváló fogászati valamint gyermekfogászati ellátást végeztem. Fő érdeklődési köröm az esztétikai fogászat és a szájsebészet, de a gyermekekkel is szeretek együttműködni. Elhivatott, precíz, a munkámra igényes vagyok, érdeklődöm a szakmai újdonságok iránt, ezért továbbképző tanfolyamok rendszeres látogatója vagyok. Munkám során előtérbe helyezem a páciensek kényelmét, hogy nyugodt légkörben folyjanak a különböző kezelések. Fontos számomra a kommunikáció, célom, hogy a páciensek igényeit figyelemebe véve közösen születhessen döntés a lehető legjobb kezelési terv mellett. 


Munkám egyben hobbim, éppen ezért szabadidőmben is szívesen olvasok fogászati esetismertetéseket, tanulmányokat és kutatásokat a legújabb technikákról. 

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.