Borbély Judit

>
csapatunk
>
borbély judit

Borbély Judit

dentál higiénikus és fogászati szakasszisztens

TAPASZTALAT
99%
SIKERES KEZELÉSEK
100%
KOMMUNIKÁCIÓ
98%
EMPÁTIA
99%

Dentálhigiénikusként az egyik fő célom a fogak romlásának megelőzése, a megfelelő szájhigiénia kialakítása és fenntartása.

Anyukámék más pályára szántak, de örülök, hogy emellett döntöttem, mert nagyon szeretem a szakmámat és örömmel tölt el, hogy én is hozzájárulhatok pácienseink egészségéhez. Maximalistaként igyekszem a tudásomat mindig fejleszteni és a munkámban kamatoztatni.

Emberközpontúnak és empatikusnak tartom magam, szívesen beszélgetek másokkal, érdekel amit mondanak. Talán ennek is köszönhető, hogy a kezelések a legtöbb esetben oldott és vidám hangulatban telnek és szívesen látjuk egymást viszont akár az utcán, akár az újabb kezeléseken.

Szabadidőmben sokat vagyok a szabadban, sportolok és a kutyusommal sétálok. Ez utóbbi azért is fontos, mert Csulak Fruzsina doktornőhöz hasonlóan, a kutyák különösen közel állnak a szívemhez, örömmel teszem jobbá a rászoruló kutyusok sorsát.

FŐBB FOGÁSZATI TERÜLETEK

MEGELŐZÉS

A szájüregi problémák korai felismerése, illetve a kialakult károsodások gyors és szakszerű kezelése elengedhetetlen.

SZÁJHIGIÉNÉS TANÁCSADÁS

bemutatjuk azokat az otthon is elsajátítható szájápolási gyakorlatokat és eszközöket, amelyekkel hosszútávon megóvhatjuk szájüregünket.

FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS

Évente legalább egy alkalommal elvégzett szájhigiénés kezelés mellett elkerülhető a fogszuvasodás és a fogágybetegségek előfordulása, így megőrizhető a fogak épsége.

Kiváló szakorvosok

Szakképzett, empatikus orvosok segítenek.

Modern környezet

Modern technológia, profi megoldások.

Ügyfélszolgálat

Minden kollégánk odafigyel Önre, kérdezzen nyugodtan.

Páciens Elégedettség

Pácienseink 98%-a elégedett a fogászati ellátással.