Blog

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

Fogászati rendelő Székesfehérvár belvárosában, egy kiváló csapat

Fogászati rendelő Székesfehérvár belvárosában, egy kiváló csapat A kezeléseinkről és az általunk szervezett eseményekről gyakran írunk. Most egy kicsit félretesszük a szerénységet: mai cikkünkben szeretett kis csapatunkról írunk, hogy Ti is tudjátok, ki miért felel egy fogászati rendelőn belül és ezáltal jobban megismerjetek minket is, a maszkon túl. :)

Fogorvosok

Nem kell sokat magyarázni. Fogorvosi rendelő nincs fogorvosok nélkül :-). Az, hogy egy rendelő milyen kezeléseket tud lefedni, leginkább attól függ, hogy milyen szakképesítésű orvosok dolgoznak ott. 

Az orvosi egyetem fogorvosi karán mindenki általános fogorvosként végez, majd lehet specializálódni: fogszabályozó, szájsebész, endodontus, implantáció specialista szakorvosnak. Minél különbözőbb szakorvosok vannak az adott rendelőben, annál szélesebb körben tudja ellátni a rendelő a pácienseket.  

A Várfok Dentálban Dr. Csulak Fruzsina doktornő a rendelőnk megálmodója, alapítója, vezető orvosa. Az ő víziói révén lett a Várfok Dentál, az, ami ma: a székesfehérvári páciensek egyik legnépszerűbb fogászata. Amikor orvosi ruhába bújik, Fruzsina doktornő fogszabályozó kezeléseket végez kicsiknek és nagyoknak! Szabad idejében kutyájával fut , és lovagol . A pacikról fotókat láthattok a rendelőben .

Dr. Kolarovszki Béla rendelőnk dento-alveoláris sebész szakorvosa (szájsebész). Vele találkozhattok, ha rendetlenkedik a bölcsességfogatok, vagy ha implantátumos fogpótlásra van szükségetek. Bár a sebészet igen komoly területnek számít az orvosláson belül, meglepő módon mégis a Doktor Úr rendelési ideje alatt hallatszik ki a legtöbb nevetés a rendelőből. Vajon hogyan csinálja? 

Dr. Bakonyi Panna rendelőnk egyik legmosolygósabb arca, aki ráadásul olyannyira a szakmája szerelmese, hogy gyakran a szabadidejét is tudásának bővítésére áldozza. Szívesen lát el gyermek- és felnőtt pácienseket: elsősorban fogmegtartó és esztétikai problémákkal fordulhattok hozzá. Türelmes , képes arra ,hogy órákon át dolgozzon egy front fogon azért hogy a páciens elégedetten mosolyogva távozzon . Ha kíváncsiak vagytok a munkáira , a Facebook oldalunkon találhatók fotók . Ezúton is köszönjük azon pácienseiknek akik hozza járultak ahhoz hogy mosó lyukon keresztül tudjuk bemutatni mit is csinálunk nap mint nap a várfokban!

Dr. Németh József csapatunknak az a tagja, akivel félős pácienseink is mosolyogva távoznak. A Doktor Úr nem csak szakmai kompetenciájával, de kitűnő kapcsolatteremtő képességével is rengeteget ad hozzá a csapatunkhoz.  Általános fogorvosi beavatkozásokat végez . Ezen kívül a fehérvári kórház száj sebészeti osztályán dolgozik, ennek megfelelően pacienseinek a kisebb műtéti beavatkozásokat is ő végzi a varfokban . Szabad idejében szívesen túrázik gyalog vagy kerékpárral . A nagy hírű VOX mirabilliskamarkorus aktív tagja.

Asszisztensek Székesfehérvár legjobb fogászati rendelőjében

A fogorvosi kezelések gördülékeny véghezviteléhez elengedhetetlen a fogászati asszisztensek segítsége. Ők adják az orvos kezébe a szükséges eszközöket, akár kérés nélkül is – igen, a jó asszisztens idővel megtanulja olvasni az orvosok gondolatait J. Gondoskodnak arról, hogy minden műszerünk tiszta és steril legyen, segítenek az orvosainknak a klinikai adminisztrációban, megnyugtatják az izgulós pácienseket.

A Várfok Dentálban Mariann és Cinti segítenek orvosainknak a kezeléseitek mellett. 

Dentálhigiénikusok Székesfehérvár legjobb fogászati rendelőjében

Az asszisztensek 2 év szakmában eltöltött tapasztalat szerzést követően válhatnak dentálhigiénikusokká, a megfelelő kurzusok elvégzését követően. A dentálhigiénikus egyrészt dentálhigiéniai tanácsadásban is tud segíteni a mindennapi fogápolást tekintve, emellett pedig fogkőleszedést, fogfehérítést, fogékszer ragasztást is végeznek. 
Dentálhigiénikusaink, Bea és Judit. Ha fogkőeltávolítást szeretnél, ezekkel a kedves hölgyekkel fogsz találkozni a rendelőnkben, ezt a kezelést ugyanis náluk gondosabban és alaposabban senki sem végzi!

Recepciósok Székesfehérvár legjobb fogászati rendelőjében

A recepciós ugyanolyan kulcsfontosságú tagja egy fogorvosi rendelő csapatának, mint bári más. Éppen ezért fordítottunk sok időt és energiát a megfelelő emberek kiválasztására. A recepciós ugyanis az első és utolsó arc, akivel a páciens találkozik a rendelőben, így nagyon fontos, hogy kedvesek, empatikusak legyenek és értsék a dolgukat. 

Rendelőnkben Barbi és Flóra veszi fel a telefont, ha hívtok minket, és ők válaszolnak az e-mailjeitekre is. Ők fogadnak Benneteket, ha eljöttök hozzánk időpontra, ők tartják rendben és követik pénzügyeiteket, és hozzájuk fordulhattok akkor is, ha valamilyen kérdésetek van az időpontjaitokkal vagy a kezelésetekkel kapcsolatban.

Páciens koordinátor Székesfehérvár legjobb fogászati rendelőjében

A rendelő operatív irányítója. Feladata a recepciósok munkájának koordinálása, a rendelő operatív vezetése, anyagrendelés és a kiemelt páciensügyekkel is ő foglalkozik. 
Nóri csapatunk egyik legrégebbi és legrutinosabb tagja, akire bátran rábízzuk ezeket a feladatokat. 

Egy magas színvonalú fogászat Székesfehérvár belvárosában, nem csak székesfehérváriaknak

A Várfok Dentalban viszonylag nagy létszámú csapattal dolgozunk, mindenkinek megvan a maga feladata és felelőssége. Hisszük, hogy a csapat a lelke egy jó rendelőnek, így azon dolgozunk nap mint nap, hogy ez a felállás megmaradjon és minél több elégedett és boldog pácienst szolgáljunk ki.Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.