Alpha Bio implantátumok,
implantálás Székesfehérvár

Kérjen Időpontot

Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.

Elfogadom, hogy a Várfok Dental emailben információkat küldjön számomra.

A székesfehérvári Várfok Dental másik gyakran használt fogászati implantátuma az Alpha Bio implantátum. Speciálisan kialakított formának, illetve az implantátumon kialakított nagy felületnek köszönhetően nagyon szép és tartós eredményeket érhetünk el vele, emellett pedig költséghatékony megoldást jelent pácienseink számára. Kialakításánál a gyártók arra törekedtek, hogy formája tökéletesen visszaadja a természetes gyökerek formáját.

Alpha Bio implantátumok

A megfelelő stabilitás titka az, hogy a menetek utat vágnak maguknak a csontba. Ennek köszönhetően behelyezésekor kisebb előfúrásra van szükség, a behelyezés pedig még gyorsabb és biztonságosabb. Mivel rengeteg nano méretű bemélyedések borítják az implantátum felszínét, a csont sokkal gyorsabban rá tud nőni. A gyógyulási időszak ezáltal lerövidül, a stabilitás mértéke pedig nő.

Miért érdemes az Alpha Bio implantátumokat választani?
  1. Fogászati rendelőnk tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy 95 - 99 % -os csontosodás érhető el velük. Nagyon elenyésző az Alpha Bio implantátumok elvesztésének száma.
  2. A behelyezéshez szükséges kis fúrás a környező fogak sérüléseinek esélyét minimálisra csökkenti.
  3. Az implantátum kiváló minősége a Nobel Biocare által garantált.
  4. Az implantátumra a páciens igényeinek megfelelő felépítményt helyezünk. Ezáltal esztétikailag is tökéletes végeredményt kapunk.
  5. Kedvező ár, mégis stabil minőség.

Hogyan helyezik be az SGS implantátumokat?

A beültetés 2 fázisból áll. Az első beavatkozás alkalmával, a szájsebészünk helyi érzéstelenítés mellett szigorúan steril körülmények közt behelyezi az implantátumokat, rátekeri a gyógyulási csavart, majd bevarrja az ínyt. A fogászati kezelések után 3 - 6 hónapos gyógyulási időszak következik.

A gyógyulást követően, a második alkalommal ismét felnyitjuk az ínyt a megfelelő helyen, letekerjük a gyógyulási csavart és ennek helyére rögzítjük az implantátum fejet. Összevarrjuk körülötte a lebenyt és 2 - 4 hétre ráhelyezünk egy úgynevezett ínyformázó csavart annak érdekében, hogy az íny alakja olyan legyen, mint a természetes fogak körül. Utolsó lépésként pedig felhelyezzünk a koronát, vagy hidat.

Implantálás Székesfehérvár legjobb rendelőjében

Természetesen ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a Várfok Dental szájsebésze, Dr. Kolarovszki Béla is szívesen és sikerrel alkalmazza az Alpha Bio implantátumokat páciensein.

Székesfehérvári
fogászati
rendelőnkről

980
sikeres fogászati kezelés idén
316
páciens
83
fogszabályozó kezelés
28
év összesített fogorvosi tapasztalat
Javaslatok, hibajelentés
Az Ön véleménye kiemelten fontos a számunkra, ezért kérjük, amennyiben bármilyen észrevétele van a honlappal kapcsolatban, küldjön üzenetet a következő címre: Hibajelentés Várfok Dental. Köszönjük.